Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale w szpitalu nie byliśmy, bo mały normalnie jadł
Nie miałam nawet jak tu zajrzeć, bo wiecznie przy małym. Ech wymiękam.. Te jego chorowanie już mi bokiem wychodzą. Może przez zęby tak wszystko łapie? Już sama nie wiem co o tym myśleć. No ale mały dalej szczerbaty
Wczoraj w jednej kupie znalazłam krew. Byłam u lekarza i kazał przyjsć jesli jeszcze raz taką zrobi. Od wczoraj nasrakał dwa razy i krwi na szczeście nie widać. Może jelitka miał podrażnione przez tego rota.. Ech masakra 

Ja normalnie uwielbiam prać, rozwieszac pranie
Jakas chora jestem

)
W końcu i tak go podałam, ale dopiero jak minął okres gdy zółtaczka naturalnie mogła się przedłużać ze względu na karmienie piersią. Miałam wtedy z ta pania doktor niezłą przeprawę, która zakończyła się pomyslnie - pani doktor odtad traktuje mnie powaznie. Zamiast wydawac rozkazy - proponuje rozwiązanie

Dlatego ,ze jakby to byla skaza to by wczesniej wyszla.. tak mysle... wiec kolejnym takim zlosliwym alergenem jet gluten. Choc nie wykluczam,ze moze Zosia poprostu nie toleruje jakiegos rodzaju mleka modyfikowanego. Jednen rodzaj moze tolerowac inny nie. Powiem tak, zycze abys szybko znalazla ten alergen. A testy z krwi robilyscie ????Stopciu - a dlaczego stawiasz na gluten? Bo nie kumam
W sumie to jest i mój główny podejrzany, ale obok mleka.Wole najpierw teraz podac mleko, zeby Zosia mogła je jak najszybciej zacząć pić, jeśli się okaże, ze to nie to.