Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja etz witam :-) kurcze mala przestawila mi cos w kompie, ze mam male literki na forum.. i ledwo widze.. jak to przestawic?? na FB tez tak mam.. nic nie widac...?????? I czytam posty z ledwoscia..

.

;-).

;-)

Pozostał mi tylko tekst zyczeń, jego wydrukowanie i wklejenie
;-) Otórz zanim dojdą moje foremnki do wykrawania pierniczków mam zamiar oddać sie bez reszty porządkom przedświątecznym
. Jak narazie wierzę mocno iz mi się to uda
;-)

) to już koniec, za żadne skarby nie chce się w nim ponownie położyć, i nie wiem czy to może przez to, że w zeszłym tygodniu jak miała gorączki ok 40 st to spała ze mną (no ale w sumie to były 2-3 noce), czy nie przez to, ale noce są u nas tragiczne teraz, dziś w nocy postanowiłam, że nie będę jej brała do siebie i jak się przebudziła ok 1.00 (ja się ledwo co zdążyłam do łóżka położyć) to stała mi w łóżeczku prawie 2 godziny i płakała, i chyba już ze zmęczenia padła i w końcu zasnęła, może któraś z was mi coś podpowie?? teraz też śpi w łóżeczku(już od godziny) pewnie odsypia nockę, a ja ratuję się już 2 mocną kawą bo ledwo na oczy patrzę

no i katar ma taki że się krztusi bo leci jej z nosa i na gardło jednoczesnie- tylko że nie zawsze najczęściej rano i wieczorem w południe nie ma kataru

Więc teraz twarda musisz byc, no i wytrzymała. Sądzę, że kwestia jeszcze 2-3 takich nocek jak dzisiejsza i wszystko wróci do normy.Tylko sie nie poddaj i nie bierz do siebie bo coraz wieksze będą protesty. Bynajmniej u nas tak było
Do napisania pozniej
aha fajne foremki sa od dziś w netto za chyba 6 zł 11 szt. Sama tez musze kupić :-)