Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeeee testy zdane, zero błędów, ale to pikuś w porównaniu z egzaminem praktycznymA ten mam 29 sierpnia, więc trochę czasu mam, ale niewiele.
idę spać, bo coś padam na dziób
buziaki muuuaa :*:*:*

Poszaleliśmy trochę, kolejny wypad za miesiąc 

Wujek, czyli mojego taty brat to mnie nie poznał
No i sorrki, mam nadzieję że zła nie jesteś? :-(
) Potem Rabka Zdrój- Rabkoland, tam nocleg, następnie Inwałd- Park miniatur, mini zoo, przejażdżka ciuchcią, co za radość była :-) W Zatorze Park Ruchomych dinozaurów (Dinozatorland)- super było, no i Wadowice, dom Jana Pawła w remoncie, nawet go widać nie było, bo pozasłaniany, szkoda, ale na kremówkach byliśmy, nocleg- Woźniki, przy stadninie koni, Mała była zachwycona, a w ogóle tym że mogła karmić kotki, ciągle mówiła KAMI KAMI KOĆKA (że chce iść karmić kotka
) Potem pojechaliśmy do mojej kuzynki, szkoda że to tak szybko minęło, no ale co dobre szybko się kończy. Ogólnie super, tylko pogoda nie zawsze dopisywała, ale tragedii nie było
,fajnie ,że wyjazd udany!
Jesień niestety coraz bliżej.
Ale to i tak duży krok do przodu. Teraz łosiu usypia po dziennym rozrabianiu przy swoich kochanych bajkach. Uwielbia Reksia i kota Filemona. Inne bajki moga dla niego nie istnieć.
A co do pracy w Media to Ci zbytnio nic nie powiem, jedynie to że wątpie że każda niedziela będzie pracująca - raczej co druga.
nocnikowanie zaczynaliśmy w maju i już byłam załamana, bo sikał gdzie popadnie. Od kilku dni zdarza mu się zawołać albo po prostu sam siada na nocnik. Sikanie w krzaczki też mamy opanowane
Byliśmy już na weekend w górach i dwa razy w JuraParku. Przynajmniej Mateusz korzysta z wakacji... A i muszę się pochwalić, że Karolcia zasypia po kąpieli ok. 20 i budzi się w nocy raz ok. godz. 3-4. A kilka nocy już przespaliśmy bez pobudek do godz. 6
Także podwójne macierzyństwo póki co bardzo mi się podoba;-)