Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Vanilka ale ja do tej pepsi jem czekoladke![]()
a ja placki bede wcinac 

Ja dzisiaj mam lenia strasznego...jak na razie to tylko wymyśliłam co na obiad zrobię....za mną frytki chodzą więc czas je dzisiaj zrobić, mam zamiar przeglądnąć choć szafę i sprawdzić w co się jeszcze mieszczę a w co nie, a już marudze M, że nie mam co na siebie włożyć bo gruba jestem...a przecież to dopiero 3kg...aż strach pomyśleć co będzie dalej
Ja też chodzę beż makijażu i w kitkę cały czas włosy związuje...nie mogę na siebie patrzeć...ale dzisiaj mam zamiar choć włosy zafarbować i nadać im choć trochę blasku...

WŁasnie z tego powodu, że jakiś nerw mi się chyba po brwią "włączył" bo co włosek to płaczi... kichanie! 
kurde ja wlasnie tez to samo ostatnio zauwazylam... ze malo tego ze snia mi sie sny (-choc dawniej to byl jakis ewenement jak mi sie cos przysnilo) to jeszcze mega dziwne. nie to ze koszmary ale dziwaczne....np ze dziecka na spacerku nie potrafie do wozeczka wlozyc, ze posciel sie roluje i kocyki dziwnie zwijaja i jeszcze ze trzymam a mu ciagle glowka w dol w tyl leci....yyyyy-to juz w sumie koszmar.Dziewczyny a ja znowu mialam jakis koszmarny senobudzilam sie zlana potem , dzieciak mi szalal w brzuchu
nigdy nie mialam takich snow jak w tej ciazy
skad to sie bierze ???
atabe ja podpijam cole![]()

:-) albo cos w tym stylu. linki wkleje zaraz na odpowiednim watku