Uwaga zaczynam odpisywanie na posty

Witam
Perełkę, chociaż Jej nie widzę :-)
Jedyneczka - wedle życzenia podziękowałam, bo przyznaję, że to ciekawa informacja... Zobaczymy, czym w szpitalu tego pępucha będą paprać...
Niunia - zbuntowany to był hicior. Ja w tym czasie jeszcze oglądałam Luz Marię :-)
Anetka - nie ma co mrozić, wydawało mi się, że tyle nagotowałam, a tu już prawie dno widać... Mówię, że mam pasożyta w brzuchu :-) A drzwi ładnie, ale wstawię fotencje dopiero jak skończymy przedpokój, bo na razie efekt zerowy...
Rika - witamy nową lipcóweczkę. Lepiej dołączyć d tego wariatkowo późno niż wcale
kasik1106 - jak chcesz, to możesz u mnie polować na gołębie.
magdzia - ja też odnoszę wrażenie, że mnie i M zawsze wiatr w oczy... A tych kredytów to ja sama nie rozumiem... Mam nadzieję, że po spłacie wszystko Wam się wyprostuje i przyznają kasiorkę.
agatka_natalia - M był świadkiem naocznym moich podrygów. Cieszę się, że był w domu, bo zanudziłabym się na śmierć...
Emih - uważaj, bo Ci malutka powie, że za słabe lokum Jej wynajęłaś :-)
tiffi- a za co mi dziękujesz? Bo ja to chyba nie pamiętam co robię, piszę i w ogóle... Mam nadzieję, że to w pozytywnym znaczeniu tego słowa
Maruśka - witamy w świecie ;-) Jak jest internet to jest władza. Dochodź do siebie i odpoczywaj. Zresztą i tak nie masz innego wyjścia.
Ewcik - trzeba było mówić, że masz tyle załatwiania - wypożyczyłabym Ci prywatny samolot.
Atabe - ..ale może po siłowni,...taki spocony i w ogóle mrrrrr. Ciasteczko
Vanilka - w co tam ciosasz na PS? Dobrze, że znalazłaś sposób na nudę. Ja go stosuję od początku.

Gram w settlersy