reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

perla kochana, jak dobrze, że już jesteś:-)

ja dopiero 10 minut temu wróciłam do domu ze SR- w autobus wsiadłam o 17.50:szok: żeby nie było, trafił mi się "wesoły" autobus-najpierw wsiadł jakiś ćpun-zaczepiał ludzi.. wysiadł.. potem lekko przyfasolił w autobus jakiś samochód-więc na środku skrzyżowania kierowca wysiadł i wdał się w dyskuję z kierowcą auta.. ale to jeszcze nie wszystko-4 przystanki dalej jakiś pasażer zaczął wydawać dziwne odgłosy, jakieś charczenia-na początku myślałam, że jakiś wariat, ale nagle go wygięło, ślina z buzi, zrobił się siny, nie oddychał-epilepsja, więc czekaliśmy na karetkę ze 20 minut.. no masakra jakaś

reklama
Maruśka jakaś nadgorliwa ta lekarka. U mnie też podejrzewają hipotrofię, bo dziecko na koniec 30 tyg ważyło 1080 i wszystkimi gabarytami była mniejsza o 3,5tyg... Twój to gigant :)

ehhh, czepiają się biednych dzieci, a przecież każde swoim tempem niech rośnie....lekarz na usg powiedział, że taka hipotrofia żadnych skutków nie zostawia oprócz tego, że - cytat: " pani się ze 3 miesiące pomęczy, bo zamiast karmić raz w nocy trzeba będzie ze 3 razy". no i tyle.
tweenie, a robią coś w sprawie tego podejrzenia?

maruśka jutro idę na kontrolne usg i od niego będzie wszystko zależało...

Nie korzystam ze snajpera, żadna frajda w polowaniu :)

Witajcie dziewczynki!!!
Pogda na wieczór się u mnie rozpogodziła jak na złość Od dwóch dni mam kiepski humor chyba deprecha mnie dopada ale to tylko dlatego że cały cza coś robie i nie mam czasu na odpoczynek a mąż wcale mi nie pomaga a o odczuwaniu jakiejs milosci od niego coraz bardzej mnie dobija. Wiec tak naprade jestem z tym wszytskim sama;/.
Synek tez bidulek sam musi sie bawic czuje sie z tym zle ale nie mam juz sil ciezko mi i wogole.
Spróbuje was nadrobic bo tego od wczoraj sie nazbieralo poki co ide od konca by w miare byc na bierzaco:).
Madzik przykro mi z tym kredytem ale wiem cos o ty. Ja chyba tez urodzilam sie pod pechowa gwiazda.
Kama moja mala tez tylko sie rospycha i brzuch faluje juz od dawna nie kopie mnie.
Dziewczyny mam pytanie piszecie o twardniejacym brzuchu powiedzcie mi co wy tak naprawde macie przez to na mysli bo tak naprawde to moj brzuch jest caly czas twardy tylko pytanie gdzie twardosc jego o czyms swiadczy. Bo na dole mam raz twardy raz taki miekki ale na od pemka czyli polowy w gore caly czas jest twardy.
Ide dalej nadrabiac pozniej napisze kolejnego posta. Jak juz zrobie kolo synka.

tweenie trzymam mocno za jutrzejsze usg:tak:

maruśka nic się nie martw, Twoja dzidzia może jest ciut mniejsza, ale moim zdaniem takie gdybanie to mogli dla sibei zostawić, a nie Ciebie niepotrzebnie stresować:no: u nas w szpitalu jedną z metod leczenia hipotrofii są np immersje wodne

reklama
tweenie pisalam do Ciebie rano z prosba ..
kolezanka urodzila tydzien temu coreczke no i chyba zaczynaja sie kolki;/no i poradzilam jej sabsimplex tylko mam problem bo ta babka co ja kupowalam u niej co mi poradzilas juz nie ma wystawionych ..no i szukalam w necie ale nie moge znalezc .Ty jestes obcykana i wiesz moze gdzie mozna jeszcze je dostac placac funtami?z gory dziekuje :****

ja juz zalegam w lozku ;/
tam mnie dopadl bol tych posranych nog ,ze poszlam je wymoczyc,polozylam sie do wyraz i trzymam u gory ;/
matko co to za bol ..w zyciu czego takiego nie mialam i promieniuje mi dzisiaj na biodra nawet :((

kacparek i fasolkamatko czy Twoj M ma serce ??dlaczego nie porozmawiasz z Nim ,ze jest Ci ciezko ?
swoja droga to synek Twoj ma juz 5 latek i mogl by troszke mamusi odpuscic i sam sie pobawic ?moze tlumacz mu ,ze mamie ciezko teraz ,brzuszek ma duzy ..

Do góry