ewelad no my nie chcieliśmy paneli z kilku względów, chcemy lite drewno najlepiej olejowane, ale niestety ceny spore, więc chyba będzie lakierowane
aneta to nie te targii, tamte będą dopiero w czerwcu, te były jakies mało wydarzone. Dostałam kupon rabatowy do smyka i tyle
mysza jak mam jechać do jakiegoś centrum handlowego to albo wola park (blisko i całkiem ok), ale lubię też arkadię, nie lubię złotych tarasów
atabe no właśnie te same argumenty przemawiają za nowym, gwarancja i serwis blisko, choć jakbym trafiła sensowny używany to bym się nie zastanawiała. Kurdę jeszcze muszę to przetrawić i jakieś decyzje podjąć
gregorka ale fajnie, jedź relaksować się
jedyneczka no właśnie tak to jest z tymi wózkami, mój M mówi, że lepiej nowy, no chyba że znajdę coś sensownego, ale jak to stwierdzić, czy sensowny jest wózek używany
maruśka no właśnie ja nie chcę x-cara, bo nie wiem jak on wypada w testach, bo jest ciężki. Zakładam maxi cossi z adapterami do wózka y go można było przypiąć na stelaż. No coś ty masz położną oszustkę, ale co by jej to dało???? Jesli tak jest to powiedz, że tak się ucieszyłaś, że takie niskie ciśnienie masz że zrobiłaś sobie swoim ciśnieniomierzem i pokazuje wysokie i żeby ci jeszcze raz sprawdziła (najlepiej jakby była jeszcze inna babka)
dziewczyny jak mozecie kopać leżącego - arbuz winogrona truskawki.
Ja znów jeździłam oglądać płytki, już mam dosyć. Zjadła dziś pizzę i cukier był wysoki, echhhh. Poza tym iałam coś porobić wieczorem, ale nic mi się nie chciało i siedziałam zerkając w net i oglądałam fajny film na tvn. Musze pomyśleć co jutro na obiad, echhh