Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.Od dwóch dni szukam pasujacych śrub do łóżeczka bo zagineły w czasie przeprowadzki wiec musze kupić podobne żeby pasowały.

en moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam 

Fakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac
)Od jakiegoś czasu codziennie rano wstaje lewa nogą . Może przez te głupie sny dziś mi się śniło że mój M mnie zdradza.

Vanilka co godzineNo hej !
Co to byla za noc
Juz nigdy wiecej bedac w ciazy nie zjem arbuza przed snem
Masakra jakas,siku chyba co godzine chodzilam robic ..jak ja teraz gora raz wstaje w nocy na siku tak dzisiaj chyba za cala ciaze sie wysikalam w nocy
Wstalam o 6 bo juz spac nie moglam ,zjadlam potem znowu zasnelam do 9 ..
Nim sie z wyra zwleklam ,poszlam zaliczyc wanne i chyba z godzine w niej siedzialam .
Niech ten moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam
A musze obiad zrobic -co mi sie chce
Czytam ,ze mruczka w szpitalu
kochana trzymaj sie ,mam nadzieje,ze to nic powaznego i czekamy na Was
aha luknelam przez okno od kibleka na dwor i co -ciuszki ktore suszylam wiatr porozwiewal i polowa na ziemi lezyFakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac
)

).
Pewnie przybędzie mi z 2 kg od razu

Vanilka co godzineja normalnie wstaje co godzine ale jak zjem coś moczopennego badz za dużo wypije to nawet co pół
Mysza1984 mam tak samo może dlatego że czuje sie taka do niczego i nie potrzebna a do tego nieaatrakcyjna![]()
Nie wysypiam najgorsze jest to że mam do pokonania jeszcze dwadziescia pare schodowno nie gadaj ,ze tyle biegasz siku ??
masakra ,wspolczuje Ci ...jak Ty sie wysypiasz??
myslalam ze moze mam zapalenie pecherza a co sie okazalo to zwykly ucisk na pecherz ehh..

Doskonale Cię rozumiem.Ostatnio byłam w mothercare po ręcznik dla Małej i co?!100 pare złotych!!No ich chyba nieźle porąbało!Wczoraj weszłam do mothercare i wiecie ile kosztowało głupie 12 tetrowych pieluch - 100 zł. Jak powiedziałam M, to normalnie ciśnienie mu podskoczyło i pytał, czy one złotą nicią tkane.![]()
Bez łaski...poszłam i w Cubusie kupiłam za 25zł...