• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam was piekne w tak wspaniały dzionek . Od jakiegoś czasu codziennie rano wstaje lewa nogą . Może przez te głupie sny dziś mi się śniło że mój M mnie zdradza. Tylko niech wstanie to mu pokaże:wściekła/y:.Od dwóch dni szukam pasujacych śrub do łóżeczka bo zagineły w czasie przeprowadzki wiec musze kupić podobne żeby pasowały.
Mruczka trzymaj sie i wracaj do nas prędko .
Zostawić was na chwile to potem ciężko Was nadrobić :szok:

No hej !
Co to byla za noc :wściekła/y:
Juz nigdy wiecej bedac w ciazy nie zjem arbuza przed snem :no:
Masakra jakas,siku chyba co godzine chodzilam robic ..jak ja teraz gora raz wstaje w nocy na siku tak dzisiaj chyba za cala ciaze sie wysikalam w nocy :dry:
Wstalam o 6 bo juz spac nie moglam ,zjadlam potem znowu zasnelam do 9 ..
Nim sie z wyra zwleklam ,poszlam zaliczyc wanne i chyba z godzine w niej siedzialam .
Niech t:dry:en moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam :no:
A musze obiad zrobic -co mi sie chce :no:

Czytam ,ze mruczka w szpitalu :confused:
kochana trzymaj sie ,mam nadzieje,ze to nic powaznego i czekamy na Was :tak:

aha luknelam przez okno od kibleka na dwor i co -ciuszki ktore suszylam wiatr porozwiewal i polowa na ziemi lezy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Fakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac :sorry2:)

Od jakiegoś czasu codziennie rano wstaje lewa nogą . Może przez te głupie sny dziś mi się śniło że mój M mnie zdradza.

Odkąd moje libido jest zerowe, praktycznie co drugą noc mi się śni, że M romansuje z dziewczynami z pracy. :-D
Chyba pójdę spać, bo to allegro już mi bokiem wychodzi a z eurosportem coś mi się porobiło i nie mogę tenisa oglądać...
Jutro chyba będę prasować i robić porządek z ciuchami... Jak nie kupię komody, to się nie pomieszczę... Już zawaliłam 2 szuflady, a jeszcze czekam na ubranka od mamy...

No hej !
Co to byla za noc :wściekła/y:
Juz nigdy wiecej bedac w ciazy nie zjem arbuza przed snem :no:
Masakra jakas,siku chyba co godzine chodzilam robic ..jak ja teraz gora raz wstaje w nocy na siku tak dzisiaj chyba za cala ciaze sie wysikalam w nocy :dry:
Wstalam o 6 bo juz spac nie moglam ,zjadlam potem znowu zasnelam do 9 ..
Nim sie z wyra zwleklam ,poszlam zaliczyc wanne i chyba z godzine w niej siedzialam .
Niech t:dry:en moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam :no:
A musze obiad zrobic -co mi sie chce :no:

Czytam ,ze mruczka w szpitalu :confused:
kochana trzymaj sie ,mam nadzieje,ze to nic powaznego i czekamy na Was :tak:

aha luknelam przez okno od kibleka na dwor i co -ciuszki ktore suszylam wiatr porozwiewal i polowa na ziemi lezy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Fakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac :sorry2:)
Vanilka co godzine :) ja normalnie wstaje co godzine ale jak zjem coś moczopennego badz za dużo wypije to nawet co pół :tak:
Mysza1984 mam tak samo może dlatego że czuje sie taka do niczego i nie potrzebna a do tego nieaatrakcyjna :(

Witam:-)

Dzisiaj wreszcie udało mi się wyspać, chociaż przyznam że sny miałam nieciekawe:-( Zjadłam już sobie śniadanko więc jestem w pełni sił, muszę iść umyć głowę i budzić mojego M bo dzisiaj moja mama nas zaprosiła na grilla do jej "faceta" (do tej pory nie wiem jak na niego mówić:-D).
A więc dzisiaj napełnię swój brzuszek karkóweczką z grilla i kiełbaskami:-D Pewnie przybędzie mi z 2 kg od razu:szok:
Dzidzia wczoraj dosłownie chciała wyjść przez brzuch, kopała i wierciła się niemiłosiernie:-) chyba troszeczkę jej ciasno:-) Ale cóż, musi jeszcze troszkę poczekać:-D
Jutro mam dzień wolny więc pewnie pojadę z m do Urzędu Skarbowego załatwić kilka spraw, potem ZUS i słodkie lenistwo w domu:-)

Miłego dnia:-D

witajcie:-)
u mnie piękna pogoda, przyjemny poranek- jednym słowem sielanka:-) zaraza wybywamy na spacerek i dokupić brakujące rzeczy do regału

tiffi na pocieszenie poweim, ze ostatnio nie tknęłam arbuza- a miałam! więc potraktuj to jako gest solidarności z Tobą:-)
Mruczka trzymajcie się mocno!!!
atabe wkłądy bella mama albo absorgyn (ja mam jedne i drugie) kupiłam u siebie w sklepie, który znalazłam na allegro ( już się nie wystawiaja)
madzik fajnie że z rwą lepiej- oby jak nadłużej:-)
dzamena fajnie, ze się odezwałaś:tak:
Mysza komoda to zdradziecki mebel- moja skurczyła się w drodze ze sklepu do domu:-D

miłego dnia Robaczki:-D

reklama
Siemkano!:-)

Mmm...potwierdzam to co mówiła Magdzia,słoneczko w Gdyni boskie!:-) Dlatego dzisiaj pewnie też się wybierzemy na jakąś wycieczkę :tak:
Ja dopiero co wstałam!Odsypiałam cały tydzień rannego wstawania.W nocy nawiedzały mnie przedziwne sny.Od jakiś horrorów po erotyczne:eek::eek:
No i a dodatek pierwszy raz w ciąży zdarzyło mi się,że złapał mnie skurcz w łydce!Ała...

Mruczka trzymaj się Słonko i wracaj szybciutko! ;*

Wczoraj weszłam do mothercare i wiecie ile kosztowało głupie 12 tetrowych pieluch - 100 zł. Jak powiedziałam M, to normalnie ciśnienie mu podskoczyło i pytał, czy one złotą nicią tkane. :-D
Doskonale Cię rozumiem.Ostatnio byłam w mothercare po ręcznik dla Małej i co?!100 pare złotych!!No ich chyba nieźle porąbało!:dry:Bez łaski...poszłam i w Cubusie kupiłam za 25zł...

Miłego dnia mamuśki!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry