Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet taka bajka wydawała mi się dziś super
Roboty jest tyle,że momentami nie wiadomo w co ręcę włożyć.Mnie pomaga przy starszych na szczęście teściowa,a Ty chyba tylko na Siebie i emka możesz liczyć...
A jak dzisiaj odciągałam mleko przed wyjśiem do kina- to udało się tylko 40ml ściągnąć
Laktatorem chyba trudniej mleczko wypływa niż jak dzidziuś ssie cyca
Według niej kocem powinnam ją okrywać,a na spacery body, koszulka i śpiochy.Chce mi chyba dziecko ugotować.I w końcu wybuchłam,żeby sama dwie warstwy ciuchów z długim rękawem na siebie ubrała i nakryła się kocem- to wtedy pogadamy
hehe mój taki pewien po każdym moim bólu wieczornym, a dziś otworzył rano oczy i pow.: "a co ty tutaj jeszcze robisz??"mam jeszcze czas na wtorek sie umowie z ginem mowilam wczoraj m ale on sie ze mnie zaczal smiac pytam czemu a on an to "a co chcesz dziecko pokazac?" pytam skad wie ze bedzie co pokazywac, a on na to ze "chyba wie" coz jak robil to moze wie na kiedy

no-spa rozmiękcza szyjkę?wiec znowu no-spa gin mowil zeby nie brac bo szyjke rozmiekcza

ostatnio śpię jak niemowlę, budzę się w okolicach 6, a potem ok. 9, 10 padam na twarz :/

damy radę !!
ale ważne że jest ok!! a ten policjant! Złowrogie stworzenie!! 
ale u Nas lipcówki też się niektóre w czerwiec (niegrzecznie mówiąc) - wpakowały
a raczej rozpakowały 

oczywiście zakupiłam same niezbędne rzeczy:-) teraz troszkę poleżymy i spadamy do kina:-)

chyba że akcje wstrzymuje, nie żeby Twoja jakoś się szybko rozkręcała

A teściucha to przegieła!
czy masz na myśli park ten z górką koło kościoła??? No ja póki co nie mm jak wyjść z domu jak jestem sama bo wózka nie dam rady wynieść
al co do motta to naprawdę jest super, powinnaś sobie wytatuować je na czole, a jak twoje plany zawioda to zapraszam do siebie u mnie też by się przydało co nieco posprzątać
juz nie bede ale wkur... mnie na maxa te bole tu ciagnie tam gniecie ehhh
zapraszam, watpie zebys opisem kogos zmeczyla ale piszesz pieknie 

jak zaczniesz opowiadac zuzi bajki to az jej zazdroszcze
m przygrzalo sloneczko w pracy i go glowa boli moze uda mi sei go po powrocie chociaz na spacer wyciagnac
To w jakim wieku jesteście? Bo wiele z Was juz ma dzieciaczki i coś mi sie wydaje że ja tu chyba jedna z najmłodszych Heh
mam 22 lata