• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Zapomniałam Wam napisać cooltowy tekst mojego gina- WIDZĘ W PANI WIELKĄ CHĘĆ PORODU:-)

To moje motto na weekend-będę jeździć po wertepach, molestować M i myć podłogę na kolanach!!!:tak:

motto boskie :tak::tak::tak::tak:

Ashika ja mam termin na jutro i sie go trzymam nie bede pajacowac chce byc terminowa :-D:-D i nie biore innej opcji do głowy upajam sie cisza bo jutro juz bede słyszała tylko płacz
o jaka pewna :-)

butterfly polecialas jednak na ip?

zrobilam chlopakom obiad klopsiki z indyka takie malutkie jak w ikei, synek zaraz wroci a m zdecydowanie pozniej a potem weekend wiec m wczesniej w domu :-)

reklama
Ashika jakie to uczucie teoretycznie dzis rodzić a nie rodzić i gotować obiad odczuje to jutro zapewne ale wole wiedziec wczesniej . Ale na wsszelki wypadek najedz sie zebys pizzy nie musiala zamawiac na porodówke :-) bo do północy to sie duzo wydarzyć może jeszcze ;)

czesc dziewczynki
sory ze sie nie odzywalam tyle czasu.zyje ale co to za zycie...jak zombie :-) stasin nalezy do tych maluszkow ktore jedza malo ale czesto. dodatkowo zrobil sobie z cycka zabawke :dry: rzadko kiedy spi a glownie mam wrazenie wisi na cycku co bardzo ogranicza moja mobilnosc i wolny czas :-D zasadniczo moje zycie sprowadza sie do zmieniania pieluszek i karmienia na zmiane. u[al nas wykancza i karmiac kleim,y sie do siebie co powoduje nerwy moje i mojej kluseczki :-) ale dajemy rade. mam tez przeboje z laktacja. po nawale teraz jest troche lipa i malo mleka tak wiec mam czesto dola i stresy ze kociatko sie nie najada :-( raz nawet go dokarmilam mlekiem sztucznym bo juznie wiedzialam co robic. i b zaluje bo nie chce zeby jadl sztuczne...laktatorem wyciagam gora 30 ml wiec martwie sie troche.dzis byla polozna i kazala go dopajac glukoza jak malo sika. a sika malo-chyba przez upaly. kupki w normie. mam troche depresji i czesto placze ale to chyba norma :-) po porodzie doszlam do siebie blyskawicznie-juz prawie nie krwawie i czuje sie b dobrze. b za wami tesknie i nie moge sie doczekac jak wejde na troche dluzej zeby poczytac co u was slychac a nie pisac tylko o sobie. :zawstydzona/y: niestety maly ssacz mi nie pozwala i to cud boski ze teraz spi i choc na chwile udalo mi sie zajrzec. caluje was wszystkie i mam nadzieje ze u was wszystko oki :-)

_louise_ witaj !! dobrze widziec twój post chociaż nie był tak okazały jak te wcześniejsze z przyczyn oczywistych ;) życze powodzenia w laktacji zeby mleczko lało sie

Jestem juz spowrotem wsumie narazie u mamy M przyjedzie po nas jak skonczy prace. Okazalo sie ze go jakis wirus zlapal i nie wiadomo skad i od czego :crazy: dostal leki wydalam prawie 90zl :szok:ale zeby mu pomogly teraz sobie spi a ja dokanczam to co zaczelam. Dzisiaj pierogi z mama bede robic bo chce zebym miala na pare dni na obiadek.
Mruczka ja termin mialam dokladnie na wczoraj ale jak widac mala sie nie spieszy a mowia ze dziewczynki szybciej wychodza czyzby w takim razie chlopak byl??:szok:oby nie bo wszytsko pod dziewczynke mam juz teraz.
Tweenie pamietam i na badajrze 18.20 to usg jest wiec powodzenia i trzymam kciuki aby powiedzial ze juz nie bawem bedzie po wszystkim.
Perla ciesze sie ze mala przybiera na wadze super czyta sie takie wiesci. I powodzenia ze zlobkiem aby sie dostal i zaaklimatyzowal sie:-)
Jedyneczko No nie mamy rekord porodu godzina a tak sie kobiecinka stresowala maskara hahah:-) GRATULUJE SERDECZNIE waga ladna punktow gratuluje ciekawe jaka duza.
No wiec ktora teraz zastoj byl jedyneczka go rozchulala wiec znowu zapewne seria porodow poleci:-)
Niunia o mnie jeszcze zapomnialas choc ja juz jednodoniwo przeterminowana jestem:-Dale jeszcze weekend i w pon gin skierowanie i szpital i tez pewnie pojde jak jedyenczka hahaha ale marzenie:-D
oj ja to sobie chyba pizze zjem ale nie bo synek chory i dietke ma:baffled:
Kurcze lapia mnie takie skurcze od czasu do czasu ze az mnie zgina w nogach.ale to wkurzajace jest. No nic ide pomoc mamie pierogi robic no i potem do domu czeka mnie sprzatanie po wczorajszych wojarzach w kuchni z sokami i nie tylko.

Poodpisuje Wam później, choć jestem na bierzaco z czytaniem Was... Ale piszę z komorki. Leżakuje teraz. Bylam na spacerze, zjadlam lody, czekoladę... M troche próbował pocieszyć, uspokoić... Chyba mu sie troche udało, choc i tak leże i sie zastanawiam jak tam jest... No i boje się że zasieje niepotrzebna panikę i mnie wyśmieją na szpitalu... :dry: Grześ mówi ze urodze do niedzieli i bedzie spokojnie:-) czekam na bóle, skurcze... Akcje wywołującą rozpoczniemy jednak... Dawno się nie 'tulilismy'... Może mnie to podniesie na duchu... Troszkę endorfin się przyda, może i naturalną oksy się obudzi w organizmie:-) ach... Kobietki dziekuje za zainteresowanie :-* trzymam za Was wszystkie kciuki caly czas, i myślę o każdej, co by się powiodło po jej mysli:-)

Poodpisuje Wam później, choć jestem na bierzaco z czytaniem Was... Ale piszę z komorki. Leżakuje teraz. Bylam na spacerze, zjadlam lody, czekoladę... M troche próbował pocieszyć, uspokoić... Chyba mu sie troche udało, choc i tak leże i sie zastanawiam jak tam jest... No i boje się że zasieje niepotrzebna panikę i mnie wyśmieją na szpitalu... :dry: Grześ mówi ze urodze do niedzieli i bedzie spokojnie:-) czekam na bóle, skurcze... Akcje wywołującą rozpoczniemy jednak... Dawno się nie 'tulilismy'... Może mnie to podniesie na duchu... Troszkę endorfin się przyda, może i naturalną oksy się obudzi w organizmie:-) ach... Kobietki dziekuje za zainteresowanie :-* trzymam za Was wszystkie kciuki caly czas, i myślę o każdej, co by się powiodło po jej mysli:-)

Tak sobie myślę... Jak to będzie mieć... RODZINĘ. To będzie nowy etap w życiu. Nowo otwarty rozdział...

Ashika jakie to uczucie teoretycznie dzis rodzić a nie rodzić i gotować obiad odczuje to jutro zapewne ale wole wiedziec wczesniej . Ale na wsszelki wypadek najedz sie zebys pizzy nie musiala zamawiac na porodówke :-) bo do północy to sie duzo wydarzyć może jeszcze ;)

heh po prostu DZIEN SWISTAKA :-D

louise niedlugo sie pouklada i zlapiecie swoj rytm :tak::tak::tak:

reklama
Ashika ja dzisiaj jadę do Ikei na obiadek-klopsiki od nich uwielbiam:-D

zapraszam do mnie ;-) tylko sosik troche inny ale zurawinka sie znajdzie

kaceprek zdrowka

butterfly skoro m ma urlop wykorzystuj go a jak :tak: co do ip jesli masz watpliwosci to jedz bo twoj pesymizm nikomu nie posluzy a tam na pewno nikt cie nie wysmieje, no chyba ze bywasz kilka razy dziennie, ale cie nie podejrzewam o takie jazdy

sorki nie mam pojecia jak to sie staloze mi posty zjadlo od was i pisze drugi raz :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry