Jestem juz spowrotem wsumie narazie u mamy M przyjedzie po nas jak skonczy prace. Okazalo sie ze go jakis wirus zlapal i nie wiadomo skad i od czego

dostal leki wydalam prawie 90zl

ale zeby mu pomogly teraz sobie spi a ja dokanczam to co zaczelam. Dzisiaj pierogi z mama bede robic bo chce zebym miala na pare dni na obiadek.
Mruczka ja termin mialam dokladnie na wczoraj ale jak widac mala sie nie spieszy a mowia ze dziewczynki szybciej wychodza czyzby w takim razie chlopak byl??

oby nie bo wszytsko pod dziewczynke mam juz teraz.
Tweenie pamietam i na badajrze 18.20 to usg jest wiec powodzenia i trzymam kciuki aby powiedzial ze juz nie bawem bedzie po wszystkim.
Perla ciesze sie ze mala przybiera na wadze super czyta sie takie wiesci. I powodzenia ze zlobkiem aby sie dostal i zaaklimatyzowal sie:-)
Jedyneczko No nie mamy rekord porodu godzina a tak sie kobiecinka stresowala maskara hahah:-)
GRATULUJE SERDECZNIE waga ladna punktow gratuluje ciekawe jaka duza.
No wiec ktora teraz zastoj byl jedyneczka go rozchulala wiec znowu zapewne seria porodow poleci:-)
Niunia o mnie jeszcze zapomnialas choc ja juz jednodoniwo przeterminowana jestem

ale jeszcze weekend i w pon gin skierowanie i szpital i tez pewnie pojde jak jedyenczka hahaha ale marzenie

oj ja to sobie chyba pizze zjem ale nie bo synek chory i dietke ma

Kurcze lapia mnie takie skurcze od czasu do czasu ze az mnie zgina w nogach.ale to wkurzajace jest. No nic ide pomoc mamie pierogi robic no i potem do domu czeka mnie sprzatanie po wczorajszych wojarzach w kuchni z sokami i nie tylko.