Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a zabawy masz przednie-ta w dentystkę świadczy o skłonności do perwersyjnego i wyrafinowanego zadawania bólu-to pisałam ja-dentofob

jak ta babka ze starej polskiej komedii

gratki przeprowadzki, a pochodzenie neta nieistotne-ważne że jest:-)
dzięki za pociechę, ale jak zwykle wyczytane w necie objawy chorobowe pasują-to mnie martwi, ale zobaczymy
mój też zabawowy tatuś, a mama będzie ta nudziara niedobra:-) D odkrył dla Lilki nową zabawę statyczną, że tak powiem-parkuje kołyskę przy akwarium i dziecię patrzy za rybkami jak zaczarowane-to po tatusiu, grunt, że działaWitam
Niestety nie opuszczają mnie zalatane i pokręcone dni. Aluni przez tą żółtaczkę i mocz nie zaszczepili w końcu. Alicja ma nie za dobre wyniki krwi słaba morfologia, i wyszły bakterie w moczu, ale to pewnie dlatego że zrobiła kupsztala w czasie kiedy miala założony woreczek do pobierania moczu, mówiłam lekarzowi że pewnie się zabrudziło a nawiedzona pediatra wypisała skierowanie do szpitala. Zamiast zlecic powt badanie moczu to ja się włocze po szpitalach na dodatkowe badania. W szpitalu się wkurzyli że oni nie labolatorium i żeby zrobić badania to musza przyjąć na oddział, ale trafił się fajny lekarz i jakoś go uprosiłam i zrobili badania na miejscu, ale ma zadzwonic do tej mojej pediatry i ja ochrzanić że wysyła ludzi niepotrzebnie. Powtórzyli badania w szpitalu i w moczu wszsytko w porządku jest nie ma bakterii. Natomiast w krwi bilirubina wyszła większa. Ala jest pod kontrolą lekarza ze szpitala teraz i za tydzień musimy znów do szpitala i jeszcze raz zrobia ta bilirubine jak bedzie niższy wynik to dobrze, a jak sie utrzyma taki sam lub wzrosnie to jakieś próby wątrobowe bedą robić i prawdopodobie zostawią na oddziale. :