tweenie
Fanka BB :)
a co powiecie o chuście lnianej? takiej jak tutaj VOMBATI Lniana chusta wiązana 4,6m *Ogień* (1204780324) - Aukcje internetowe Allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale co z tego, skoro i tak w biodrach w spodnie się nie dopinają
W starszego syna cos wstapilo i nie da sie opanowac kompletnie :-( mysle ze to zazdrosc wpolaczeniu z ze zloscia na mnie ze nie mam czasu i oby tak bylo. Pogoda fatalna a ja musze do UM jechac dodatkowo w nocy zmarzlam i boli mnie gardlo :-( jak tak dalej pojdzie to ja wyzdrowieje dopiero na wiosne pewnie
Odstawilam malemu infacol i nawet bylo znosnie ale wczoraj sie skusilam na lososia i juz steka od nocy
:-(
Wczoraj jadłam znów i nic się nie działo. Dziś mam też zgryz jak ja ubrać i stwierdziłam wogóle że muszę na zakupy jechać dla niej
Jak ty śpisz bez stanika? w obcisłej koszulce jakiejś? i się trzymają wkładki? mnie by sięy chyba nie trzymały , bo i w staniku mi lecą cycki na boki, bo ja taka maciora teraz
ja bym gotowca ze słoika czasem wcięła ale preferuję mrożonki różniste , właśnie chcę się wybrać w jakiś dzień i zakupić zapasik. Lubimy np. chińskie z biedrony i zawsze mamy w zamrażalniku. Ja dziś rajstopki planuję pod spodnie i mam bluzę taką z podwójnej warstwy materiału ale chcę jakiś polarowy komplecik kupić i spodnie, bluzy osobno. A do spania ubieram śpiochy i kaftanik z długim tylko że wczoraj przykryłam 2ma kocykami bo M w piecu napalił z deka i nie było tak strasznie ale nad ranem sie wychładza więc dziś dam kołderkę. Choć nie wiem po co jak rano to ona zostaje w naszym łózku

ale roboty bylo!!
podlaczylam sie po kogos hihih
co Wy dajecie dzieciom na noc kasze manna ze tak spia ?
;-)