Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oby bylo lepiej
Lila też czasami tak ładuje łapkę do buzi, że aż świeczki w oczach i odruch wymiotny
tak się zastanawiam, czy ten nadmiar kuraka jej nie szkodzi, bo wcześniej miała urozmaiconą dietę
Ależ ty jesteś złośliwa
Może to od piersi ? Poprawiło się?
Żal mi termometrem jakoś
Ale czopek być może zastosuję jutro jak nie pomoże nic bo kupkę robiła w piątek ale ona generalnie tak co 3 dni właśnie więc jeszcze nie panikuję. To chyba po piernikowej krajance bo kakao musiało tam być:-(
Miałam wszystko wybrane i spisane ze strony, ja jechałam z Nadinką i wskazywałam a M pakował
Ale małej się baaaaaardzo podobało więc pewnie jeszcze się z nią znów przejadę już bez M bo on nie rozumie dlaczego obracam głowę dookoła szyji
Zadry z eks też na mnie tak wpływały a teraz niestety M tak na mnie nie wpływa i schudnąć nie mogę
Dobrych wyników jutro;-)
Tata się z nią buja i to dosłownie
Tylko gdzie ja to upchnę

. Teraz gada do karuzeli. M się zbiera, bo jedzie na lotnisko po mojego tatę. Posiedzi u nas parę dni, a potem jedzie na Śląsk. Ja też się zastanawiam, czy się z nim nie spakować. Co prawda to podróż pociągiem, ale jakoś chyba się nie boję. Muszę to przeanalizować.