jedyneczka
Fan(ka)
Aha czytałam dziś że to wypadanie włosów po porodzie mija ok. 6-9 miesiąca po a czasem jeszcze później jak się karmi piersią bo musi wrócić równowaga hormonalna tak więc dziewczynki na wiosnę to już na pewno zakwitniemy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
.
:-)
Lili też dzisiaj nienażarta-150, gadanie-10-uśmiechy-30 i dopiero kimono:-) może siły magazynuje, bo jutro z tatusiem zostaje, a ja jadę na grób Babci 40 km z kuzynką (się znudzimy chyba sobą
) i jej babcią- 87 letnią nestorką naszego rodu- codziennie się gimnastykuje, robi 15 pompek i śmiga jak przecinak
wonderwoman
zdrówka dla Twoich księżniczek i spokojnej głowy dla Ciebie po ostatnich burzach!!!
Twoja teoria włosowa nie napawa mnie optymizmem, bo jak nadejdzie czas na powrót do normy, to u mnie może już nie być z czym pracować-jak to mówią: z łysego i hormony nie wyhodują
chociaż jak ostatnio przyszedł rachunek za gaz, to stwierdziłam, że trzeba wprowadzić stare dobre metody kąpielowe: w jednej wodzie przy sobocie dziecko, ojciec, pies, a na końcu ja- matka Polka