jedyneczka
Fan(ka)
Aha czytałam dziś że to wypadanie włosów po porodzie mija ok. 6-9 miesiąca po a czasem jeszcze później jak się karmi piersią bo musi wrócić równowaga hormonalna tak więc dziewczynki na wiosnę to już na pewno zakwitniemy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.
.
:-)
Lili też dzisiaj nienażarta-150, gadanie-10-uśmiechy-30 i dopiero kimono:-) może siły magazynuje, bo jutro z tatusiem zostaje, a ja jadę na grób Babci 40 km z kuzynką (się znudzimy chyba sobą
) i jej babcią- 87 letnią nestorką naszego rodu- codziennie się gimnastykuje, robi 15 pompek i śmiga jak przecinak
wonderwoman
zdrówka dla Twoich księżniczek i spokojnej głowy dla Ciebie po ostatnich burzach!!!
Twoja teoria włosowa nie napawa mnie optymizmem, bo jak nadejdzie czas na powrót do normy, to u mnie może już nie być z czym pracować-jak to mówią: z łysego i hormony nie wyhodują
chociaż jak ostatnio przyszedł rachunek za gaz, to stwierdziłam, że trzeba wprowadzić stare dobre metody kąpielowe: w jednej wodzie przy sobocie dziecko, ojciec, pies, a na końcu ja- matka Polka