Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No psa mamy i nie mamy bo tego mojego od eks mam zabrać
Ale generalnie od kiedy jestem dorosła mam jakiegoś psa bo kiedyś mi rodzice nie pozwalali to teraz nadrabiam
To pediatra z prawdziwego zdarzenia faktycznie i taka zdroworozsądkowa, też bym się jej słuchała;-)
Dziwi mnie to bo z tego co czytałam i wiem od lekarzy to właśnie migdałki przerośnięte powodują wzmożoną zachorowalność i ryzyko powikłań po infekcjach zaś funkcję ochronną pełnią tylko u niemowląt i małych dzieci, no ale lekarzem nie jestem
Taaaaaaaa to były czasy
My codziennie kąpiemy ale nie tyle właśnie ze względu na higienę bo się taki malec nie upapra przecież zanadto ale żeby miała stały rytm bo boję się że bez kąpieli jej się sen pokrochmali i będą jaja
Zresztą dziecię podrośnie i będzie mnóstwo czasu na poznawanie smaków
Właśnie o oczyszczaniu twarzy myślałam no i właśnie, relaksik
Czytam o tej mikrodermabrazji i się zastanawiam bo moja kumpela miała robioną i tydzień do pracy nie chodziła a jak przyszła to chodziła biedna jeszcze 2 tygodnie z twarzą jak po oparzeniu, masakra i żywa rana to była
Co prawda jakąś mocną ponoć miała ale chyba tak to nie powinno być mimo wszystko
A ja wogóle jestem d.......... wołowa bo przypomniałam sobie że moja przyjaciółka a Nadinki przyszła chrzestna kupiła niedawno salon fryzjersko-kosmetyczny to się wybiorę do niej
Swoją drogą ma też salon wróżbiarski ale nie odważyłam się i nie odważę skorzystać mimo że nie wierzę a takie cuda
Kochana olej teściów, niech Ci nie zepsują chwil zaumy i bliskości z rodzicami i teraz też dziadkami Zuzi
Zaczynam nawet warczeć na M jak znosi browar do domu choć niedawno jeszcze sama mówiłam "kochanie kup sobie na odstresowanie"
M mówi że na sztuczne przejdziemy jak zacznę pracować czy to w mojej pracy czy w naszej firmie i coś czuję że się niebawem strasznie pracowita zrobię
Na wiosnę chcę uwolnić orki
O matko, niezła babcia, pełen szacun;-) Ja bym się nie obawiała o twoja burzę włosów za to o mój mysi ogonek a i owszem
He he niezła oszczędność, szkoda że nie mam wanny
Nie wiem o co biega też
Znów podejrzewam gorąco bo M w kuchni nie zakręcił kaloryfera, dziś robimy test bo wczoraj myślałam że się wykończę w nocy
To ładny psiak a sierść w domu oj znam to
My mieliśmy cane-corso ale nam pod auto wpadła biedula:-( Zaś u mojego eks mieszka psiak którego wyprosiłam u eks swojego czasu - berneński pasterski a ponieważ on się przeprowadza Gaspar ma trafić do mnie-dotychczas bywał u mnie na wakacjach
A zostawiłam go przy rozwodzie u eks bo tam się wychował i na dworze na swobodzie mieszkał a ja mieszkałam u rodziców w bloku nim kupiliśmy z M ten dom w którym mieszkamy więc nie miałam go jak zabrać bo szkoda byłoby psa w takiej klitce . Stres niestety bardzo źle wpływa na karmienie, zauważyłam u siebie, zdenerwuje się to blokada i nie płynie. Miłej imprezki u babci;-)
Dziś przykręcam kaloryfer i zobaczymy. Kurcze ciekawe czemu tak Andrzejek cycać nie chce w dzień
Rety, ale długa wyprawa, sama nią musiałaś się nieźle zmęczyć
A smoczka nie chciała? Ja cała szczęśliwa bo Nadia polubiła smoka i łatwiej mi zasypia w domu a i na spacerach jestem spokojniejsza choć ostatnio odpukać nie płacze ani przy ubieraniu juz ani na spacerze ani po wejściu do domu
Ale udało mi się je złapać w locie w okolicach twarzy
Na kolację zrobiłam takie paszteciki wg. nowego przepisu no i wyglądają pięknie a smakują obrzydliwie
M zje bo on oszczędny
Dziś M śpi z Julką a ja z Nadinką, nie odkładam jej

Hej śpiochy gdzie jesteście?![]()
w końcu niedziela
odciągałam wczoraj mleko aż godzine od 24-1, myślałam że wyrzuce za okno ten laktatror,chyba mi sie wyrobił zaworek albo membrana i zamówić bym musiała te części,bo już jedne wymieniłam co miałam w zapasie