Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Choć źle jej się śpi po tym syropie bo kaszle no ale jak trzeba to trzeba i pije go do 17ej . Nockę miałyśmy nawet spoko, zasnęła 22.30 i spałyśmy do 9.30 tyle że obudził ją kaszel o 2ej-jakby ślina jej gdzieś wpadła i musiałam ją ponosić bo płakała bidula ale jeść nie chciała . No i M mówi że chyba karmiłam ok.6ej bo zapłakała i słyszał jak mówię że dam cycusia, ja tego nie pamiętam
Jeszcze jej zalega flegma i kaszle po tym syropie no i psikamy nosek.A poza tym jest wesoła i nie wygląda już na chorą. Myślę może jutro lub w piątek do kontroli iść jak jej tak będzie zalegało jeszcze.
No M Ci zrobił mega niespodziankę, pozazdrościć:-) A mleko swoje zostawisz czy tylko mm? Kurde muszę moją mm nauczyć bo bym choć na wieczer gdzieś wybyła chętnie
Nadia też w jabłku się nie rozsmakowała i chyba brzuszek jej dokuczał ale ponowimy próby.Nadia też jakoś ruchowo średnio , siada za rączki ale sama nie, leci na buźke. Ale Emi siedziała sama jak miała 7 miesięcy dopiero więc się nie martwię tym. Ale Emi miała 5 i mówiła dada mama i wogóle była gadatliwa a Nadia nie
Tylko te swoje by wy itd. i i to rzadko. Jesteśmy z M w szoku że po nas gadułach taki mruk
I nie obraca się też z brzucha na plecki, wogóle nie chce na brzuchu leżeć i koniec
Odwrotnie za zabawką już prawie prawie. Może to moja wina bo mało sama sobie leży tylko huśtawka i rączki
No i żeby się roześmiała w głos to trzeba się mocno napracować
Ale już jedna taka w rodzinie u M była z czego wyrosła więc jestem dobrej myśli
Nie martw się, nadrobią, każde dziecko ma swój rytm, ja już nie porównuje z Emi na zasadzie że już powinna coś robić bo pamiętam jak z Emi się przejmowałam niepotrzebnie a panna wyrosła zdrowa i mądra
Choć cholernie leniwa
M wczoraj kupił z humany herbatkę, zobaczymy. Miałam tą z hipp na trawienie od 1 miesiąca i było po niej wszystko oki, teraz tamtą zobaczymy.Też muszę jechać po zupki bo ostatnio ze 3 słoiki poszły się pipipi bo codziennie próbowałam po trochu i nie chciała i zostały mi same mięsne a tych jeszcze nie dawałam i chcę je zamiennie dawać na razie.No i jak wyzdrowieje bardziej bo nie wiedziałabym czy coś z choroby czy po mięsku np. źle się czuje
Tylko musi M miejsce w piwnicy przygotować a wiecznie czasu brak eh.
To Lila ucięła sobie wieczorną drzemkę jak Nadia zazwyczaj
Staramy się ją przetrzymywać ale nie da rady bo wściekła jak osa
Tak pomyślałam o spacerówce i tym płaczu że może za dużo wrażeń bo więcej widzi?
Ja dziś przełożę na spacerówkę ale wyjdziemy chyba pojutrze dopiero najwcześniej. Czytam że wczoraj spoko na spacerze, to może o to chodziło że jej ostatnio do sklepu nie zabrałaś?
Teraz jak tylko masz możliwość do wyra i wyleżeć choróbsko a nie balety
No żeby Julcia się nie zaraziła tfu tfu bo chory maluch to biedactwo takie:-( Też bym się nie martwiła brakiem apetytu u Julci, duża jest dziewczynka:-) To pocieszyłaś mnie, może moja też się rozgada:-) No właśnie, na wszystko przyjdzie czas a twój tata wie co mówi:-) Mucoline pije Nadia. Poza flegmą jest wszystko dobrze więc mam nadzieję że zwalczy
Kurna co by tu na obiad zrobić żeby się nie narobić

póki co jeszcze daje radę, ale i tak myślę żeby spacerówkę kupić, która będzie zajmować mi mniej miejsca w moim małym autku:-) co do eksperymentu z mm, Antek wypija całą porcję z kaszką ryżową, ale potem cyc bo bez tego nie zaśnie a budzi się jak zawsze

Mężczyźni są czasami beznadziejni...