Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dawno nie zaglądałam!
U nas już ok, ale Basia miała pierwszą grypę jelitową czy jak zwał tak zwał! Biedaczak wymiotowała, rozwolnienie! Ale już wszytsko ok, zaraziła tatusia, ten przechodził trzy razy gorzej niż ona! Więc majówka nam się schrzaniła, a byliśmy na działce u rodziców, ja w sumie nadal jestem!
Mam nadzieję, że u Was ok! Postaram się częściej wpadać Miłego dzionka!
Basia po kocu, ale na trawe schodzi i zrywa Ale jeszcze jej nie pozwalam siadac, bo ziemia zimna, chyba ze slonko caly dzien to wtedy ok bo nagrzewa ale raczej na kocyku
Hej Dziewczynki!
Pozdrowienia z Chorwacji!
U nas cieplutko, nawet plażowaliśmy, jak w Polsce padał śnieg (szok).
Gosi najbardziej podobają się kamyki. Można nimi pukać, stukać, obracać w rączce, ssać i niestety gryźć musimy uważać, żeby nie uszkodziła sobie swoich pięknych nowych ząbków.
Mruczka-ja pozwalam ale ona nie chce.robi mine jakby sie brzydzila(podobnie jak u kropy).szkoda bo dlatego sesja zdjeciowa w plenerze nie wyszlapodobna mine robi dotykajac wlosow