reklama

Lipiec 2011

Wpadłąm w trakcie gotowania żeby wam napisac cos co mi sie przypomiało. Brat mojej babci juz niezyjący pouczał mnie kiedys, ze żeby miec syna trzeba miecz pod prześcieradło wkładac i gwarantowane, ze będzie syn. Mówił, ze on tak robił. A ja doo niego "Wujku ale masz 3 córki?" a on na to " A bo tępy był,jak naostrzyłem to cio:-Dtka się zaparła, ze już starczy"

Ostatnia edycja:
reklama
Mailuj, suuuuuuuuuuuuper, że zdrowy chłopiec!!! GRATULUJĘ!!! Dziękuję za kciuki:* Uśmiałam się jak diabli z tego tekstu ,,chciała hamburgera z Maca dostała i przestała żygac" hehhee:) dobre!!!

Wisieńka, hehe:) Jak mój Marcin się pytał mojego kuzyna, jak sie robi córki, bo ten ma już 3, to powiedział, że trzeba po pijaku robić;]

Ostatnia edycja:
Witam ciezarowki;-)wlasnie wrocilam z seminarium, promotorka jednak jest czlowiekiem i nie kazla mi przychodzic mam jej adres bede pisala i jak cos dzwonila:tak:powiedziala ze pewnie ma termin na obrone i ze bez obaw na poczatku czerwca sie obronimy:-Ddodala ze mam siedziec a nie tak chodzic bo ona doktporat robila w takim stanie i dziecko nerwowe a jek tak dalej pojdzie to powie mi co jest wazne i wazniejsze a wtedy siade na dobre do czerwca:-Dmam pomyslec o indwyiualnym ale zobacze jutro u lekarza jesli ok to bee chodzila:tak:
zaraz was postaram doczytac...;-)
mailuj dobrze zobaczylam ze chlopiec?gratuluje:-)
orchidea moj sie martwil ze bliznieta nam sie trafia bo ma sporo w rodzine, ja nawet bym chciala raz i z z glowy:-D

Mój ojciec ma 5 córek ;-) Twrdziel próbował do zeszłego roku
niezle:-)moj sasiad 6 corek, najmlodsza jest w ciazy z bliznietami krzyczal ze maja byc chlopcy bo ma dziur za duzo:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mailuj - ciesze sie ze sie potwierdził chłopiec i ze zdowiutki :-) Co do Twojej córci - rzeczywiscie dziwny ten wirus :-D

Gdybym miała obstawiać to powiedziałabym, że u Orchidei i Corin bedzie córcia, a u Pippi synek, takie przeczucie :tak:
Ja mam dzis wizyte wieczorem u mojej gin, ale bez USG wiec nie ma sie czym chwalić :-D

Patrzcie co zamówiłam dla mojej Nadusi - kolor rózowy:
Cudny komplet żyrafka R 56 (1498110845) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to okazja, raczej nie bo cena taka normalna, ale tak mi sie podobalo....

Anula, promotorKA, to Cię rozumie:) Ja właśnie przez ten stres na uczelni odpuściłam sobie na rok doktorat. Uważaj na siebie:)

Katerinko, bardzo ładny:))) Słodziuchny! :) Ja tam obstawiam u Orchidei tak, jak Ty córeczkę, ale u Corin synka:)

Ostatnia edycja:
Witam, troszkę mnie ti nie było....Ale tęskniłam
odnośnie wkładania czegoś pod lożko to moj brat tierdzi podobnie jak niezyjący wuj- po materac należy włożyc siekierę na synka. Czy to prawda sama nie wiem, bo brat poki co ma tylko córcie.
Gratuluję mailuj i innym dziewczynom, które poznały plec.
Jesli chodzi o mnie to zgaga mnie dobija , mam ją praktycznie po wszystkim... Nie \dopada mnie tylko po zupie i 2 daniu. suche zarcie
zgaga. Przed ciążą nigdy nie mialam zgagi a teraz nadrabiam wszystkie stracone lata.:no:
Anula , dołączam się do Ciebie, też bronię w tym roku, tyle że podyplomówka. U nas jescze nie wybieraliśmy promotora, tym razem wybiorę chyba faceta, tylko po to zeby moc porównac jak to jest pisac [pracę u faceta. Bo licencjat i mgr pisałam u kobietek, było spoko, ale mimo to chcę sprawdzic.

Ostatnia edycja:
psota w koncu ktos kto rozumie ale jak powiedziala wie z doswiadczenia bo ma 3 corki;-)i sama sporo przed 40:-)
co do obstawiana plci to tak wg mnie pippi syn, orchidea tez syn a corin corka :-D
mala monis to nie jestem sama:-)ja jak narzie u kobiety i mgr pewnie tez bede z racji kierunku zobaczymy;-)
katerina sliczne:-)

Ostatnia edycja:
reklama
katerinka na stronie no i ja mam go na oku od dawna hahaha ale na innej stronie tylko ja to ten kremowy kolorek chcę wejdź na stronke Agugu ubranak niemowlęce i tam są chyba po 19 z groszami ale nie jestem pewna i dzięki za obstawianie hihi ciekawe czy się sprawdzi mi już widzę coraz ciężej jest nogę ogolić hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry