reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2011

Wisieńka, no to odpoczywaj dalej, zostaw to sprzątanie, robota nie zając Kochana:)

Iwonuś, ja dzisiaj poszłam na łatwiznę, kupiłam pierogi;)

reklama
sis hahah no ja wczoraj pierogi Ty dzis oo a jutro marzenka
Ja jutro chyba fasolke po bretońsku zrobię mam takiego smaka,że ojjj :-D
wisieńka a olej juz to sprzątanie Twoje zdrówki i dzidzi najważniejsze!

Jak się teściowej nie będzie podobało to niech weźmie ściereczkę i wytrze kurze,przecież Ty nóg i kręgosłupa teraz na loterii nie wygrałaś !! Uważaj na siebie :*

Hej Kochane opowie mi któraś w skrócie co się działo od wczoraj popołudniu ?? Bo jestem na małych wakacjach tygodniowych :) wróce dopiero 20 marca :) A co do Maqnio już jest po :) i jest wszystko dobrze :)

Sis, no ja od Ciebie te pierogi ściągnęłam;)

Wisieńka, pewnie, że odpoczywaj!

Wydrusia, no to dobrze, że z Moniką i Różyczką wszystko dobrze, ufff... ucałuj ją ode mnie i Dawidka:) A Ty nie masz dzisiaj wizyty?

Psocia ja miałam we wtorek gratuluje potwierdzenia syneczka :) jutro idę do dentysty :) Orchiduś Kochana gratuluje córuni :) Anetka gratuluje synusia :** Gon1a trzymamy kciukaski :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane po długiej przerwie...

U mnie ostatnio ciężki okres, cała rodzinka się pochorowała, w domu istny szpital... Mnie cały czas trzyma chociaż już jest duż lepiej, małż przez tydzień prawie 40 stopni, teraz dzieci mojej siostry, a moja Natalcia wylądowała w szpitalu bo nic jej nie pomagało. Już myśleli, że ma tą świńską grypę, ale dzisiaj się okazało że na szczęśćie NIE. (uuuf). Jestem wypompowana psychicznie i nie miałam nawet ochoty na kompa. Mam nadzieję, że będzie już lepiej...

Przeczytałam sobie kilka ostatnich stron. Kurczę sporo się tu u Was dzieje. Maqnio w szpitalu biedulka, dobrze, że już sytuacja opanowana. :)

Orchi, będzie Michasia super, gratuluje, :-)
Emka, wiedziałam, że się nie mylisz byłaś tak pewna swojej Nicole :tak:
Dodi, również życzę wszystkiego najlepszego kochana :happy:
Dajcie proszę znać czy jeszcze jakieś ważne wieści mnie ominęły.

Do góry