reklama

Lipiec 2011

czesc słoneczka!!!
anula bidulko Kochana trzymam mocno za Was kciuki, i naprawde wiem co przezywasz. Pamietaj Kochana my tu wszystkie mocno bedziemy trzymały za ciebie kciuki, bedzie wszystko dobrze. Cale szczescie ze bedziesz pod opieka lekarzy. skup sie teraz na dzidziusiu i sobie. Sciskam mocno.
chyba wydrusia ma do niej nr telefonu, takze mam nadzieje ze bedziemy wiedziały co sie u anulki dzieje.
corin dobrze ze z Sebkiem lepiej
psota wymiatasz kobitko, bijesz nas tu wszystkie na głowe
mailuj synus przecudny!!!!
nil nie waz sie Kochana sprzatac masz lezec i pachniec:)
cała reszte witam i mocno sciskam :*

reklama
dzieki dziewczyny sprawdze dokladnie ulotke i wezme druga.
Pippi raczej musze posprzatac bo wszedzie leza kredki, maskotki, klocki, rysunki ale mam mala pomocnice damy rade:-)
maqnio dzieki za troske ale jak to kiedys ktoras z dziewczyn (chyba danuska) napisala ze baby sa glupie chociaz nie maja sily to i tak robia (czy jakos tak)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!cos tak czytam ze brzuszki pobolewja wam dziewczyny,mam nadzieje ze tylko chwilowe i wszystko dobrze,mnie na szczescie nie boli nic tylko ku***ca wziela bo mnie dzis sasiadka wku***a,niezdazylam wstac a ona zapukala i niezdazylam nawet sie ubrac dobrze jak ona weszla sobie ,i mowi ze musze posprzatac kolo swych dzrzwi korytarz,no okej to posprzatalam,a ona przychodzi i mowi ze trzeba caly korytarz bo nikt tego niesprzata,***** co na sobie mysli ze za sprzaraczke ja bende robic<nerwus>.a i tak wogole pozdrowionka dla Anuli 3 mam kciuki napewno wszystko bendzie okej :)

nil no racja racja baby juz chyba maja taka nature, ja tez najlepiej wstałabym i porzadnie sprzatneła bo moj małz to tylko po łebkach , ale jakos tak sobie w łepetynie poukładałam, ze za chiny sie nie ruszam, dzidz wazniejszy:)

teska olej babsztyla!!
margeritka gdzies ty sie podziewałas Kochana? długo cie nie było:)
wisienka a jak tam wczoraj po basenie? wypoczeta?

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio bo u mnie jak nie urok to sraczka:eek: jak się zle nie czuje to znowu jakies nerwy mam :zawstydzona/y:dlatego rzadko bywałam pffff siły na samą siebie juz nie mam.Dziś mi sie z lekka polepszylo zobaczymy na jak długo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry