reklama

Lipiec 2011

corin - z chorym dorosłym jest często trudniej niż z dzieckiem.. u nas w domu było to samo z babcią.. nie chciała u nas mieszkać, bo twierdziła, że zamykamy ją w pokoju i ją obgadujemy :-( oczywiście to tylko jeden z epizodów, ale daliśmy radę, i jestem pewna, że i Ty dasz sobie radę, tylko tak jak mailuj pisze - więcej dystansu
Basieniak, to ja pytałam o tą czkawkę, gdzieś przeczytałam, że to układ pokarmowy, ale wiadomo jak jest z informacjami z netu..mój czka kilka razy w ciagu dnia, dzisiaj już dwa razy zaliczył, a skoro to dobry objaw, to się cieszę
balkan - trzymaj się, na pewno będzie dobrze.. a w szpitalu masz świetną opiekę, nie stresuj się i rozmawiaj z Mateuszkiem żeby jeszcze się nie spieszył..będzie dobrze
anulka - heh, to zabawa przednia była :)
pippi - ja hemoglobinę poniżej normy mam od jakiś 3 m-cy :) proponuję pić pokrzywę, ma dużo żelaza :)i naprawdę pomaga; ja do czerwca mam wizyty jak zwykle, czyli co miesiac, teraz 9 maja, a później 6 czerwiec i następna 20 czerwiec (lekarz uważa, że tyle starczy)
Weronika, super, że już cię nie meczy to cholerstwo..oby już tak pozostało
psotka, cieszę się, że maluch już taki duży i nie spieszy mu się :)
Marzenka ale się nabiegałaś.. tak to jest w naszej służbie zdrowia.. prawa ręka nie wie co powinna lewa robić ;/

wszystkim bez wyjątku życzę przyjemnego popołudnia

reklama
witam ponownie,
z maluszkiem jest wszystko w porzadku. waga 1,250g . Maly jest ulozony glowka w dol i prze na pecherz, dlatego mam bole przy stawaniu i kiedy musze do wc. mam zmniejszyc ilosc slodyczy i rzeczy maczne bo od 4 kwietnia przytylam 6kg, szok:angry:. mam skierowanie na glukoze i kolejna wizyta dopiero 9 czerwca, gdzie mnie podlacza do sprzetu na 40 min.
balkan trzymaj sie, napewno bedzie dobrze. lekarze zobia wszytsko by tobie i dzidzi pomoc
psotka ciesze sieze wszytsko ok. super wiesci
Corin bedzie dobrze. dasz rade. jestes silna kobieta.
Kociatka, Mimi, Teśka, trzymam kciuki za wizyty
Anulka198424 mam podobne naklejki, sa super. zobaczysz efekt koncowy. ja juz sie nie moge doczekac ukonczenia pokoiku.

wszystkie bez wyjątku mocno sciska, milego popoludnia. myslami jestem z Wami.

Z ta czwkawka ... pamietacie jak jakis czas temu na forum napisalam ze mam wrazenie ze widze puls Waldusia ? To nie byl puls to byla czkawka .... wlasnie ... :) booo patrzylam na swoj brzuszek i tak dziwnie jakby no puls bylo widac malego ... zmierzylam ze swoim i sie nie zgadzal i bylam swiecie przekonana ze to byl puls a okazalo sie ze to czkawka :) to widac... takie rytmiczne podskakiwanie
Psotko ja tez przed wczoraj bylam na ip ... i lekarz mi przepisal lek na infekcje ta moja i dobrze ze mialam znajoma farmaceutke ... bo powiedziala ze ten lek w ciazy jest zabroniony .. jaja jak berety
A sluchajcie chcialam sie Was zapytac chce oddac mocz na badanie dzisiaj w nocy bralam ostatnia globulke czy jutro jak nasiusiam do pojemniczka te globulki nie beda mialy wplywu na badanie wynik badania moczu ?

Ostatnia edycja:
psotka Kochana super wiesci!!! i oby nasz facecik został w brzuniu do lipca!!
marzenka wariaci i tyle w tej przychodni, oszczedzaj sie Kochana i nie przemeczaj
teska super, ze dzidziol tak sie rozruszal:) a niech kopie mamuske ile wlezie:)
silvia bardzo sie ciesze ze malenstwo zdrowiutkie:)
nika moze giki zapytaj czy one maja wpływ na wynik moczu. na chlopski rozum wplyqu miec nie powinny ale warto sie upewnic.
a ja sie objadłam do rozpuku i ledwo zyje..

Ostatnia edycja:
Weroniko u mnie tam na dole tez chyba cos nie tak mi tam sie dzieje ,chyba mam jakas infekcje mam czeste i geste uplawy o niezbyt przyjemnym zapachu ,czasem tez swedzi ,a i boli czasami jak po przytulankach,to napewno jakas infenkcja a moze grzybica?jutro pojde to sie zapytam lekarza niech zbada oby to nie bylo cos groznego...

Veronique, mi gin kazał powtórzyć badanie moczu 2-3 dni po antybiotyku mimo iż jeszcze wtedy miałam brać przepisane równierz przez niego wyniki. Więc chyba nie powinno mieć to wpływu, byle przed oddaniem moczu porządnie wszystko wymyć (co zresztą zawsze powinno się robić). To tak tyle z mojego doświadczenia;)

Weroniko u mnie tam na dole tez chyba cos nie tak mi tam sie dzieje ,chyba mam jakas infekcje mam czeste i geste uplawy o niezbyt przyjemnym zapachu ,czasem tez swedzi ,a i boli czasami jak po przytulankach,to napewno jakas infenkcja a moze grzybica?jutro pojde to sie zapytam lekarza niech zbada oby to nie bylo cos groznego...
Kochana mnie z 3 tygodnie to meczylo ... ale nic nie mowilam ...ostatni tydzien to byl masakra mnie glownie swedzeialo a szczypalo mnie wejscie pochwy przy siusianiu .
Moim bledem tez bylo czeste podmywanie sie bo wyplukalam naturalna flore bakteryjna ... i ddporowadzilam do wyjalowienia i wysuszenia blony sluzowej pochwy i wtedy to sie zaczelo nie moglam majtek nosic bo wargi sromowe mi sie obcieraly o wszystko byly TAK spuchniete ... ale to byla moja wina jak mowie przez to czeste podmywanie ...
Pomaga jak dziewczyny pisaly ... wietrzenie ... siedzenie bez majciochow...
Mycie tym zsiadlym mleczkiem ulga natychmiastowa ....
Jak juz sa przesuszone wargi sromowe do zel Feminum z kwasem mlekowym
I do podmywania szare mydlo
A do lekarza to idz kochana idz... ajwazniejsze zebys globulki jakies dostala albo masc
A co do uplawow i czestych infekcji podobno kobiety w ciazy tak maja

Co do badania wizytke mam 10 maja w przyszly wtorek wiec siuski cbyba oddam w piatek .. chociaz bardzo mnie korsci zeby jutro zasniesc bo ja sie boje ... ze cos tam mam :( chociaz ostatnio mialam bakterie to moja Ginekolozka powiedziala ze to dobrze:|

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czekam na zasilek kupie farbe i zrobie koncik dla Gracjanka;) zeby mi pozniej starzy nie powiedzieli ze za ich czy cos tak dzis to nawet mlody brat szczeka na mnie ... ale to doluje zero szacunku ahh troche humorek mi uciekl:/ no ale coz... moze wroci..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry