konwalianka
Mały bąbelek
corin - z chorym dorosłym jest często trudniej niż z dzieckiem.. u nas w domu było to samo z babcią.. nie chciała u nas mieszkać, bo twierdziła, że zamykamy ją w pokoju i ją obgadujemy :-( oczywiście to tylko jeden z epizodów, ale daliśmy radę, i jestem pewna, że i Ty dasz sobie radę, tylko tak jak mailuj pisze - więcej dystansu
Basieniak, to ja pytałam o tą czkawkę, gdzieś przeczytałam, że to układ pokarmowy, ale wiadomo jak jest z informacjami z netu..mój czka kilka razy w ciagu dnia, dzisiaj już dwa razy zaliczył, a skoro to dobry objaw, to się cieszę
balkan - trzymaj się, na pewno będzie dobrze.. a w szpitalu masz świetną opiekę, nie stresuj się i rozmawiaj z Mateuszkiem żeby jeszcze się nie spieszył..będzie dobrze
anulka - heh, to zabawa przednia była
pippi - ja hemoglobinę poniżej normy mam od jakiś 3 m-cy
proponuję pić pokrzywę, ma dużo żelaza
i naprawdę pomaga; ja do czerwca mam wizyty jak zwykle, czyli co miesiac, teraz 9 maja, a później 6 czerwiec i następna 20 czerwiec (lekarz uważa, że tyle starczy)
Weronika, super, że już cię nie meczy to cholerstwo..oby już tak pozostało
psotka, cieszę się, że maluch już taki duży i nie spieszy mu się
Marzenka ale się nabiegałaś.. tak to jest w naszej służbie zdrowia.. prawa ręka nie wie co powinna lewa robić ;/
wszystkim bez wyjątku życzę przyjemnego popołudnia
Basieniak, to ja pytałam o tą czkawkę, gdzieś przeczytałam, że to układ pokarmowy, ale wiadomo jak jest z informacjami z netu..mój czka kilka razy w ciagu dnia, dzisiaj już dwa razy zaliczył, a skoro to dobry objaw, to się cieszę
balkan - trzymaj się, na pewno będzie dobrze.. a w szpitalu masz świetną opiekę, nie stresuj się i rozmawiaj z Mateuszkiem żeby jeszcze się nie spieszył..będzie dobrze
anulka - heh, to zabawa przednia była
pippi - ja hemoglobinę poniżej normy mam od jakiś 3 m-cy
Weronika, super, że już cię nie meczy to cholerstwo..oby już tak pozostało
psotka, cieszę się, że maluch już taki duży i nie spieszy mu się
Marzenka ale się nabiegałaś.. tak to jest w naszej służbie zdrowia.. prawa ręka nie wie co powinna lewa robić ;/
wszystkim bez wyjątku życzę przyjemnego popołudnia
. mam skierowanie na glukoze i kolejna wizyta dopiero 9 czerwca, gdzie mnie podlacza do sprzetu na 40 min.