maqnio
Mamusia Różyczki
no wróciłam, soczewki kupione i od razu mi lepiej w oczka, i cos widze ze na burze sie zapowiada, jupi!! a my jutro z Veronique idziemy popludniem na lodziki, beda dwa wielorybki siedzialy i lodami sie objadaly
..hi ale mi sie zrymowalo
psota no kochana szoruje do ciebie do wanny, tylko pamietaj kochana wlej wody tak ciut ciut, bo jak taka orka jak ja usiadzie to moge nie chcacy zalac Ci łazienke, a bardzo bym tego nie chciała:*
anulka gratuluje zdanego examu - zdolna mamuska!!!
corin, zuzu &&&& za wizyte!!!
balkan kochana nie rycz, juz tak niewiele nam zostalo, damy rade!!!
mimi czyli wychodzi na to, ze z synusiem wsio ok - to najwazniejsze
veronique ty mi tu sie nie podłamuj, jutro podolujemy sie i powspieramy nawzajem
!!
emka racja, mi tez polozna mowila, ze przy krzyku niepotrzebnie traci sie duzo energii i ze warto przec z przepony wtedy jest to najefektywniejsze, ale z drugiej strony jak juz czlowieka tak mocno boli to trzeba sie troche powydzierac
psota no kochana szoruje do ciebie do wanny, tylko pamietaj kochana wlej wody tak ciut ciut, bo jak taka orka jak ja usiadzie to moge nie chcacy zalac Ci łazienke, a bardzo bym tego nie chciała:*
anulka gratuluje zdanego examu - zdolna mamuska!!!
corin, zuzu &&&& za wizyte!!!
balkan kochana nie rycz, juz tak niewiele nam zostalo, damy rade!!!
mimi czyli wychodzi na to, ze z synusiem wsio ok - to najwazniejsze
veronique ty mi tu sie nie podłamuj, jutro podolujemy sie i powspieramy nawzajem
emka racja, mi tez polozna mowila, ze przy krzyku niepotrzebnie traci sie duzo energii i ze warto przec z przepony wtedy jest to najefektywniejsze, ale z drugiej strony jak juz czlowieka tak mocno boli to trzeba sie troche powydzierac
Samopoczucie nadal paskudne. Spróbuję jeszcze raz