reklama

Lipiec 2011

no wróciłam, soczewki kupione i od razu mi lepiej w oczka, i cos widze ze na burze sie zapowiada, jupi!! a my jutro z Veronique idziemy popludniem na lodziki, beda dwa wielorybki siedzialy i lodami sie objadaly:)..hi ale mi sie zrymowalo:)

psota no kochana szoruje do ciebie do wanny, tylko pamietaj kochana wlej wody tak ciut ciut, bo jak taka orka jak ja usiadzie to moge nie chcacy zalac Ci łazienke, a bardzo bym tego nie chciała:*
anulka gratuluje zdanego examu - zdolna mamuska!!!
corin, zuzu &&&& za wizyte!!!
balkan kochana nie rycz, juz tak niewiele nam zostalo, damy rade!!!
mimi czyli wychodzi na to, ze z synusiem wsio ok - to najwazniejsze:)
veronique ty mi tu sie nie podłamuj, jutro podolujemy sie i powspieramy nawzajem:)!!
emka racja, mi tez polozna mowila, ze przy krzyku niepotrzebnie traci sie duzo energii i ze warto przec z przepony wtedy jest to najefektywniejsze, ale z drugiej strony jak juz czlowieka tak mocno boli to trzeba sie troche powydzierac:)

reklama
Maqnio :) tylko zeby w Molusku miejsca byly ... :* aleeee tyle jest kawiarni ze dla dwoch " Wielorybkow " na bank cos sie znajdzie a Burza nooo :D Cooosss sie swieci :D Emka chybaaa posluchala mnie :D iii zadzialala ze swoja magiczna pogodowa rozdzka ... :D

a ja usiłowałam się przespać i się nie da.. masakra jakaś..
Anulka, ja tez gratuluje zamknięcia sesji..
Maqnio, Weronika, fajnie, ze się spotykacie..

ja właśnie zjadłam cała paczkę pluszków.. a na obiad tez mam rosół :) nie wyobrażam sobie zjeść go na zimno..
z tym piciem napoju o temperaturze otoczenia to potwierdzone, jak pracowałam w Stanach w restauracji, to na dworze 40 stopni, a oni wrzątek prosili.. nie dość ze odchudza (bo mniej się zje jak wypiją taką szklankę), to jeszcze podobno organizm nie domaga się tak napoju

dzieki dziewczyny.
Otworzyłam was na 2 karty na jednej jestem na bierząco a na drugiej doczytuję więc może tym razem mi się uda nie zasnąć.
maqnio no powiem ci, ze mam dośc a mój Paweł dziś mówi: tyle żeśmy nakupowali, ze chyba jeszcze co najmniej dwójkę trzeba dorobić:szok::-D Teraz jak pomyslę o kolejnej ciązy to.........................................
marzenka ja tez w nocy nie śpię i pewnie dlatego w dzień tak padam

reklama
anulka gratulacje wielkie i podziw
mnie ten upal dobija powoli
a co do spanie to wisienka jest chyba najlepsza w tym
a mi wystrczy zdrzemanac sie na np 15 min i jak nowo narodzona wlasnie ja juz po drzemce w poludnie
aha zadzwonilam do swego gina powiedzialam co i jak na izbie bylo on potwierdzil bo sie dowiadywal ponoc czy nie zostalam na oddziale i umowilam sie na jutro na wizyte w szpitalu sam zobaczy co z tymi wodami i szyjka sie dzieje i moze usg zrobi jak bedzie czas, i wiecie co psychiicznie juz lepiej jak wiem ze jutro mnie zbada, mam jakies takie zaufanie do niego tylko miejmy nadzieje ze te wody ssie nie sacza i takie obfite mam uplawy przy tym peserze (dzis juz 2 podpaska ale teraz ciut mniej cieknie ze mnie)teraz musze jeszcze tate zgluszyc zeby mnie zawiozl bo ja sie nie pisze na prowadzenie samochodu w ten upal no i torba sie suszy bede sie pakowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry