reklama

Lipiec 2011

reklama
konwalianka... i jeszczę moge Wam poprorokować trochę, że tak coś czuję ( i śni mi się) że JUŻ ZA NIEDŁUGO WSZYSTKIE URODZIMY!!!!! :-D:tak:
no nie wiem skąd,ale takie jest moje przeczucie:)

u nas od poniedzialku zapowiada sie upal , zaczyna dosc spokojnie od 29 stopni w poniedzialek i 29 we wtorek, zobaczymy jak sie pozniej rozkreci, na szczescie powoli beda otwierac baseny :-D

mailuj, ja tak dziś pomyślałam, że powinnam sie juz częsciej golić TAM, no tak w razie czego.. bo jak się zacznie to pewnie nie bedę miała do tego głowy:) och to czekanie na końcu jest najgorsze!

Ja juz od jakiegos czasu bardzo sie pod tym wzgledem pilnuje.;-P Musze sobie tylko skombinowac jakies male lusterko, zeby zaczac w koncu kontrolowac efekty, bo wydaje sie byc ok, ale wolalabym nie rodzic z irokezem:-D :-D :-D

Konwalianko fajnie, że już jesteś:-) Miałam trochę stracha, bo dziś wszelkie twardnienia i skurcze brzucha mi ustały, a Staś nie chciał się ruszać. No i z mężem napracowaliśmy się, żeby mały dał znak życia;-) gadanie do brzucha, słodycze, bujanie brzucha. Wreszcie po godzinie łaskawca się obudził.

reklama
Magia, a to leniuszek mały!

emkamek, no ja też bym musiala z lusterkiem, ale nie wiem jak to zrobić, bo jedną ręką sie golić a w drugiej trzymać lusterko to tez nie bardzo... musze pomysleć gdzie by je przytwierdzić, żeby dobrze widzieć haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry