reklama

Lipiec 2011

no to ja jestem jakas dziwna - albo do bólu praktyczna - kupuje tylko to, czego będę potrzebować..... fakt, że na razie kompletnie się nie przejmuje rozmiarami większymi niż 68, bo będę dokupować w trakcie, ale nie mam ciśnienia na kupowanie ciuszków..... raz mi się zdarzyło, jak chciałam dla nimowlaka levisy kupić - ogrodniczki - ale stwierdziłam, że średnio wygodnie mu sie będzie na tych napach leżeć.....

ale tak troszkę Wam zazdroszczę tego szaleństwa zakupowego - szczególnie, że pobuszować to ja po allegro mogę.....

reklama
Witajcie, ja dziś nie moglam spac..... i przenioslam sie do pokoju malego heeh tam chlodek rano..... a dzis maż od rana na balkonie kwiatki i sprzatal wlasnie odkurzyl... i jedziemy do tescoo po arbuza.
Wczoraj gonia1 mi napisalam poźno ze maly nie ma sily ssać ale karmi swoim odciąga...je malo no i on maly, gonia już wstala mówi ze troszki bólu juz ma <macic> mówila również ze nic nie spala nic po cc<adrenalina> a wczoraj w nicy sie okaze czy uda się jej zmróżyć oczka... oki lecimy ale taka parnota ze szok.........29 stopni mam na balkonie w cieniu....... masa..........

Maqnio napisała że mam powiedzieć Konwaliance żeby to lepiej odpukała z tymi 4 kg i solą się obrzuciła bo po doopce da za takie wróżby:-) hi hi
Konwalianko od Maqnio też sto latek i zdrówka :-)
Kochane a Wisieńka nie ma dziś urodzinek czasem ?:-)
Sorka Wisieńka jutro :-D

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!

Ja dzis wstalam o 11:-) Spalam jak dziecko normalnie, z przerwami na siusiu tylko. Moze dlatego ze u nas temperatura dzisiaj taka przyjemna to i spalo sie lepiej;-)

ja już mam nóżki gładziutkie i łyse.... a na twarzy ścina sie maseczka....

a najgorsze to, że mam na coś strasznie ochotę, ale kompletnie nie wiem na co - w każdym razie na pewno na coś, czego nie mam w lodówce.... :)

Psota nad malte? To w moje rodzinne strony:-) Mieszkalam tam niedaleko przez 20 lat:-)

Balkan ja tez tak czasem mam. Ide wtedy do sklepu i chodze po nim tak dlugo az znajde "to cos":-p

reklama
Maqnio napisała że mam powiedzieć Konwaliance żeby to lepiej odpukała z tymi 4 kg i solą się obrzuciła bo po doopce da za takie wróżby:-) hi hi

hehe, a ja się nie boję :laugh2:

o takie mi wyszło.. pierwszy raz, więc nie wiem jak walory smakowe:happy:
DSC08444.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry