reklama

Lipiec 2011

reklama
""ja mojemy wczoraj powiedzialam ze mu wycisne olejek z dzikiej rozy na... no wiecie... na ogoreczka i bedzie 2 in 1 :-D powiedzial ze kategorycznie sie nie zgadza na maczanie jego sprzetu w olejkowych specyfikach... co mu zostaje wiec? masowanie reczne :-D tak czy siak, czy to reka czy inna czescia ciala :-D"""

no nie moge:-D padam ze śmiechu... zboczuchy

heh, widzę, że oszqrde się rozkręcasz :)

a ja właśnie zonka przeżyłam..bo weszłam sobie na porodówkowe opowieści majówek i czytam takie zdanie:
"Czop śluzowy odszedł półtora tygodnia wcześniej, a jedyna zmiana jaka zaszła to lekko brunatny śluz dzień wcześniej. Skurcze były nieregularne tak w granicach 10-20 minut ale jakoś dziwnie bolały. Wcale nie jak wcześniej tak na okres i plecy z tyłu, tylko tak jakby w środku w miednicy."

no kurde.. to ten śluz to jakiś zwiastun czy co? bo dopiero od dzisiaj on jest właśnie taki u mnie :) hehe, dobrze, że czop mi jeszcze nie odszedł, to może damy rade ten weekend zaliczyć w domu; reszta jak u tej koleżanki

Jestem, zyje, znów leze, obzeram sie i pewnie tyje...

Tez umie wierszem ;-) fajnie ze wam tak humorki dopisuja :-)

Dziekuje za pamiec i troske. Troche mi przeszlo, poszlalam z praniem i obiadem i teraz znow musialam sie polozyc bo wszystko wrocilo.

reklama
Konwalianka pamiętaj, że jestes wyjatkowa :-) Twoje sluzy i skurcze będa jedyne w swoim rodzaju- konwaliankowe Opowieści majówek nic nie znaczą ;-) Powiesiłaś firankę czy odpuściłaś?

No mam nadzieję Emeczko, ze wzniesiesz się na wyzyny poezji porodówkowej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry