I ja sie witam babeczki!:-)
U mnie swiatecznie na calego, w domciu pachnie ciastem, kapusta i... czystoscia.;-)
Dzis upieklam sernik i rolade makowa, wczoraj zrobilam krokiety, a jeszcze wczesniej groch z kapusta i do zamrazarki.;-) Zaraz bede robic paszteciki i wstawilam warzywka na salatke, no i pozniej namocze sobie jeszcze suszone owocki na swiateczny kompot i w sumie zrobilam juz tez mase do klusek z makiem, reszta jutro. No i jestem z siebie dumna, o!
Z samopoczuciem u mnie roznie - wczoraj caly dzien mialam mdlosci, a dzis tryskam energia, wiec staram sie zrobic jak najwiecej.;-)
Synus wlasnie zasnal, a mezusia od rana nie ma, pojechal do Belfastu po nasz wspolny prezent:-)
Trzymam za Was wszystkie mocno &&&&&, oby usg genetyczne niosly tylko dobre wiadomosci. I troche Wam zazdrosze, bo moje nastepne usg dopiero 22 lutego, ale jestem dobrej mysli i wierze, ze wszystko jest w porzadku, a ze wizyta wypada w moje imieniny, to mam nadzieje, ze dostane prezent i potwierdza sie moje przypuszczenia co do plci
Em_ka w Hiszpanii tez jest ebay
eBay España: Comprar y vender, Anuncios Clasificados y Subastas. Los mejores chollos en Internet ja osobiscie korzystam z brytyjskiego i uwazam, ze jest zdecydowanie lepszy niz allegro, ale do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaic.;-)
Hehe,
majluj, moje suknia slubna tez byla chinskiej produkcji, czego nikt by sie nie domyslil
Kochane, zycze Wam i Waszym bliskim, wspanialych Swiat, spedzonych w cieplej rodzinnej atmosferze i swietnym samopoczuciu, trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie i malenstwa!