maqnio
Mamusia Różyczki
Hej Kuleczki!!
odkąd mogę chodzić biegam jak spuszczona za smyczy (tzn. od wczoraj:-)) i juz ledwo żyję, krocze po odstawieniu leków coraz bardziej boli:-):-)a to dobry znak

wszystkim mamuskom co po wizytach serdecznie gratuluje!
za wszystkie wizytujące trzymam kciukasy bardzo mocno!!!
wszystkim mamuskom, co znają daty ladowania astronauty gratuluje i zazdroszcze!!!
bardzo przepraszam, ze dzis tak ogólnikowo Was traktuje, obiecuje sie poprawic
, po południu ktg i moze czegos sie dowiem. na jutro umowilam sie na konsultacje do innego gina, zobaczymy co powie.
wisienko witaj!!!!
mam nadzieje, ze wszystkie czujecie sie dobrze i ze maluszki w brzuniu szaleją. ściskam Was wszystkie o tak mocniutko!!!
odkąd mogę chodzić biegam jak spuszczona za smyczy (tzn. od wczoraj:-)) i juz ledwo żyję, krocze po odstawieniu leków coraz bardziej boli:-):-)a to dobry znak
wszystkim mamuskom co po wizytach serdecznie gratuluje!
za wszystkie wizytujące trzymam kciukasy bardzo mocno!!!
wszystkim mamuskom, co znają daty ladowania astronauty gratuluje i zazdroszcze!!!
bardzo przepraszam, ze dzis tak ogólnikowo Was traktuje, obiecuje sie poprawic
wisienko witaj!!!!
mam nadzieje, ze wszystkie czujecie sie dobrze i ze maluszki w brzuniu szaleją. ściskam Was wszystkie o tak mocniutko!!!
nie powinno byc juz mniej aktywne albo przynajmniej ruszac sie o okreslonych godzinach?
moja sie non stop tak rusza! jak lezalam w nocy bez snu (przez te komary) to chyba z 3 h sie wyginala bo tyle wlasnie nie spalam, a jak juz moglam zasnac to znowu sie skupialam na jej ruchach i znowu nici ze snu.