reklama

Lipiec 2011

Wydrusia, wszystko minie:) Buuuzi dla Ciebie i Liluni:*

Anula, a Ty dostawałaś sterydy na rozwój płuc w zastrzyku czy tabsach? Ja miałam tylko z leków no-spę i aspargin w końskiej dawce. Teraz biorę tylko 2x1 asparginu. Ty już, kochana, masz ciążę donoszoną:)

reklama
Hej hej no ja po wizycie ... ale troche sie zawiodlam bo nie mialam USG tylko zwykle badanie ... Pani doktor kazala mi sie spakowac do szpitala i ... spokojnie czekac zdziwil mnie fakt ze powiedziala ze kolejna wizyta az za 3 tygodnie ale powiedziala ze nie widzi wskazan aby widziec sie co tydzien ...Szyjka uformowana zamknieta ...a w czwartek jade do szpitala na GBS czy jak to sie pisze i KTG troche mi smutno ze go nie widzialam :( no ale co zrobic

Nika! no jesteś, co Ty nas tak opuszczasz? Dobrze, że wszystko u Was ok! A co do usg, to zawsze możesz w szpitalu uśmiechnąć się do lekarza, żeby pokazał Ci maluszka;)

Dziewczyny mam pytanie, moze nie na miejscu, ale ...
Czy jest możliwe żebym miała upławy tak obfite i na tyle wodniste ze oprócz bielizny mam też mokre spodnie?

Corin ja mam takie !!! Czasami to mam wrazenie ze to nawet wody mi sie sacza ... alee to sa uplawy pytalam o to dzisiaj gin i powiedziala ze to NORMALNEPsociu czy u Nas wszystko ok no mam nadzieje nie widzialam babelka ale skoro sie rusza to mysle ze wszystko doooooobrze... a u nas w Toruniu to raczej nie mam do kogo sie usmiechnac w szpitalu na to usg :/ ciocia moja polozna na urlopie :/ no ale pozostaje mi wierzyc ze Wsio gra u babelka

Veronika, no nie zawsze musi być usg, szczególnie jak wszystko w porządku - a co to jest GBS?

Corin, ja aż takich upławów nie mam, ale za to nieźle się tam pocę w czasie upałów i wtedy rzeczywiście i spodnie mokre.....

Psota, ja miałam sterydy w zastrzykach.

Posta, ja bralam dexaven w zatrzykach mialam 3 konskie dawki;-)
Weronika u mnie w szpitalu przy przyjeciu robia usg zeby wpisac pozniej w karte z wypisu, wtedy jak sie poprosi mowia wage itd;-)
Corin ja jakis czas temu mialam tak obfite ze ciagle mialam wrazenie ze mam mokre spodnie(czasami juz robily sie wilgotne)teraz minelo, moze tez tak masz...

Corin, no właśnie z dwa posty wyżej pisałam, że się ze mnie leje strasznie, a papierek lakmusowy się nie zabarwił na niebiesko, więc to nie są wody płodowe.

Nikuś, na 100% jest wszystko dobrze:)

Balkan, Anula, ja dostawałam malutkie dawki w tabletkach przez 60 dni pabi-dexamethasonu,

reklama
YYyy GBS ale nie jestem pewna czy dobrze napisalam to robia ten wymaz na czystosc... Psociu Dziekuje :* tez tak mysle i pozostaje mi wierzyc ... nastepna wizyta 8 lipca Anulka a moze mi zrobia usg w szpitalu ale nie wiem watpie .... jestem umowiona z jakas pania w szpitalu na ...ten wymaz i pomiar ... a ktoras z Was miala to KTG ? Jak to wyglada?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry