reklama

Lipiec 2011

Wlasnie, tez sie zastanawialam co u Wydrussi... Mam nadzieje ze wpoczywa po prostu.
U Konwalianki pewnie sie dzieje:-) Bedzie miec z glowy, zazdroszcze! Moj synek ma czekac grzecznie do kolejnego poniedzialku, wiec jeszcze kilka tych opuchnietych dni przede mna...

reklama
psotko jak tylko konwalianka sie odezwie bede pisac:* ja tez trzymam za nia kciuki, na pewno wszystko gra i juz za chwilke bedzie sie nam chwalila slicznym synusiem. a co do Twoich skurczyków to Dawidek ma jeszcze troszke czasu i na pewno wyląduje w odpowiednim momencie:* wydruska ma dzis gorszy humorek, wlasnie pocieszam ja sms'kami :)

Maqnio, pewnie, niech sobie Dawiduś rośnie w brzuszku:) Uściskaj ode mnie, proszę, Wydrusię, oby humorek do niej wrócił:) I oczywiście posmyraj Różyczkę od ciotki psotki;) Buuuzi:*

Ja uciekam zgrać oczko z poduszką;) Dobrej nocy brzuszki:)

Hej Kochane. Przepraszam że nie piszę ale byłam trochę u mamy dziś i ogólnie mam fatalny dzień a nie chce Wam tu marudzić.Ogólnie wszystko ok skurcze mam maks 6-8/24h więc ok

reklama
mimi nooooo:szok::szok::-)chyba z tej radosci upije sie...mlekiem:)
marzenka no moiwe ci kochana nadrobic te drukarki to z cudem graniczy:)

mimi, marzenko wybaczcie ze juz nie pogadam..ide w kime z nadzieja na skurcze:) buziam Was mocno!!

wszystkim brzuszkom dobrej nocki!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry