Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wlasnie, tez sie zastanawialam co u Wydrussi... Mam nadzieje ze wpoczywa po prostu.
U Konwalianki pewnie sie dzieje:-) Bedzie miec z glowy, zazdroszcze! Moj synek ma czekac grzecznie do kolejnego poniedzialku, wiec jeszcze kilka tych opuchnietych dni przede mna...
psotko jak tylko konwalianka sie odezwie bede pisac:* ja tez trzymam za nia kciuki, na pewno wszystko gra i juz za chwilke bedzie sie nam chwalila slicznym synusiem. a co do Twoich skurczyków to Dawidek ma jeszcze troszke czasu i na pewno wyląduje w odpowiednim momencie:* wydruska ma dzis gorszy humorek, wlasnie pocieszam ja sms'kami
Maqnio, pewnie, niech sobie Dawiduś rośnie w brzuszku Uściskaj ode mnie, proszę, Wydrusię, oby humorek do niej wrócił I oczywiście posmyraj Różyczkę od ciotki psotki Buuuzi:*
Ja uciekam zgrać oczko z poduszką Dobrej nocy brzuszki
Hej Kochane. Przepraszam że nie piszę ale byłam trochę u mamy dziś i ogólnie mam fatalny dzień a nie chce Wam tu marudzić.Ogólnie wszystko ok skurcze mam maks 6-8/24h więc ok