Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej kobitki!Ja wyspana na szczęście,pełna strachu i radości ,na 13 jadę na ip i dziś cc.Mam nadzieję,że już nic nie stanie na przeszkodzie i zobaczę moje szczęście malutkie. Matko jakie to dziwne uczucie z 1 strony strach z 2 radość.Wierzę,że ból po jakoś da się znieść i oby.
Maqnio spokój, Wisieńka też. Dodi wymyśla jak urodzić ale też cisza. Na formum pustawo, moze coś się akurat wykluwa no ja mam cc 10 dni przed terminem. Trochę dlatego ze moj kręgosłup pooperacyjny ledwo juz zipie, po drugi elekarki od 8 juz nie ma a po 3 brzuchol duży i się opuścił.
Aha no to już niedługo a mnie wczoraj czop odszedł więc i tak się zaczyna ja niby 5 dni przed terminem om,12 przed tym z usg.TYle,że u mnie najgorsze jest to białko w moczu
cudnie, juz dzis utulisz malucha no to widzisz, jak czop to super się wstrzeliłas przed "podróża" posiedz spokojnie i pomysl, ze jak wrócisz za kilka dni nic juz nie bedzie takie samo tylko piękniejsze
Sesti wiem i wiesz jakoś myslę,że nawet ten ból po uda się znieśćMoja mama miała ze mna ciety brzuch podłuznie,więc ból po duuużo większy więc skoro ona mówi,że nie było tak Źle to chyba przezyjemy