reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaki po szczepionce też tak spały? Mateusz śpi praktycznie cały dzień.... boję się o noc, ale zastanawiam się, czy to normalne.... temperatury nie ma....

Wisienko ciesze sie ze moglam pomoc ja tez korzystam z rad z tego filmiku wspanialy jest ten facet
Mailuj oby leki pomogly i nie dopadało cie to cholerstwo moja Klaudi tez w nocy tak spi jak Krzysiu
balkan nie wiem jak moja mała zaaraguje bo jeszcze nie szczepilismy dowiemy sie w srode

moja corcia była dzisiaj aniołeczkiem spokojnym juz wykapana i spi kochana słodko

witam,
Malo sie udzielam bo ostatnio jestem zabiegana, dzis bylam u ksiedza chrzcimy malego 1pazdziernika;-)Do tego mam problem z pokarmem. Jakis czas temu pisalam ze maly po chwili placze przy piersi i co sie okazalo nie mam wystarczajaco pokarmu sciagnelam 60 a kiedys moglam 120 i tak juz kilka dni, maly piszcy z glodu, mi wszyscy robia wyrzuty...Mam pytanie do mam ktore karmia mm jakie dajecie maluchom?
Balkan moj po szcepieniu spal dzien i noc podobno o normalne

Anula, nie zawsze ściągnięcie pokarmu jest odzwierciedleniem faktycznego stanu.. ja ściągam max 80ml, a jestem pewna, że mały się najada i to jedną piersią.. dzisiaj ściągnęłam 60ml a później małemu dałam piers i spokojnie się najadł..

u nas znowu problem z usypianiem..ja juz po prysznicu a mąż się męczy z małym, już 3-ci raz się budzi maruda

Ostatnia edycja:
Konwalianka ale ja zawsze siagalam 120 i cos jeszcze bylo bo maly ssal a teraz mam max 60 a gdy maly pozniej ciagnie nic nie ma bo nie polyka i gdy naciskam nie leci. Dzis piszczal 2 godz az powietrza nie mogl zlapac...

Anula, nie wiem jak bardzo zdeterminowana jesteś do karmienia piersią.. jeśli Ci bardzo zależy może warto poradzić się w poradni laktacyjnej.. w obu piersiach masz tak samo?może uruchom laktator, aby rozpędzić mleczko od nowa..

Balkan mój miał takie senne dwa dni po szczepieniu - to normalne. Nic tylko się cieszyć i korzystać :-D

Marzenko, Wisienko o jakim filmiku mówicie?

Mój mały bąbel śpi, ja obejrzałam swoje seriale, teraz czekam żeby go jeszcze nakarmić i idziemy w kimę.
Spokojnych nocy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry