Witam dziewczyny po dosc dlugiej przerwie. Jakos nie mialam ani czasu ani ochoty na wchodzenie. My jakos sobie radzimy, mala ewoluuje kazdego dnia, coraz lepiej sie z nia 'dogaduje'. Dzieki niej i Mikusiowi moja mama nie miala nawet czasu na myslenie o tym jak to bedzie gdy juz pojedziemy a dom opustoszeje. Wtedy chyba dopiero zacznie sie trudny okres dla nas wszystkich, dla mamy bo zostanie na dobra sprawe sama w domu i dla nas, bo bedziemy myslaly o niej kazdego dnia.. jak sobie radzi, czy placze, jak sie czuje... ehh.. lzy sie do oczu cisna ze za 3 tyg bede ja musiala opuscic

szczegolnie w tak ciezniej chwili.
Jesli chodzi o bierzace sprawy z Nicole to niestety dalej ma problem z nierobieniem kupki :/ to juz trwa miesiac i nie wiem ile jeszcze wytrzymamy borykajac sie z tym problemem. Czekam na dzien w ktorym regularnie bedzie sie wyprozniac kazdego dnia..
Kolejna rzecz to ta, ze mala zaczela mi gaworzyc od momentu kiedy jestesmy w polsce, nasladuje dzwieki ktore ja jej pokazuje i mowi tak slodko ggggg, aguuuu. Moja mama sie nia nacieszyc nie moze i nie dowierza jaka jest ruchliwa. Kazdej nocy migruje mi po lozku, za kazdym razem kiedy sie przebudzam w nocy klade ja na drugiej polowce lozka od sciany a ona jak robaczek przesuwa sie w moja strone i za chwile jest juz na mojej polowie. D jej nie pozna jak przyleci do nas 01.10. Sama sie nie moge doczekac spotkania.
AAAaaa i jeszcze jedna rzecz.. z racji tego ze w polsce wiedzie sie zupelnie inny tryb zycia niz w hiszpanii to mala jest kapana o 19,20 i po 20 juz lezy sama w lozku. ALbo lezy spokojnie i sobie ssie spoka w ciszy, albo spi. Niesamowite to jest bo w hiszpanii nigdy nie moglam jej tak samej zostawic w lozku zeby sobie lezala, wiecznie byla na mnie uwieszona i nie zasnela w lozku do momentu kiedy sie kolo niej nie polozylam, a tutaj jakies cuda sie dzieja. A waga malej to 5800 :O
Konwalianko dziekuje ze o mnie pamietasz :*
COrin Powalily mnie na kolana wlosy Twojej Ewuni. Jak tak male dziecko moze miec taka bujna czupryne.Niesprawiedliwe!! bo to NIcole miala miec czarne, krecone kedziory na glowie tuz po urodzeniu
Maqnio Twoja Rozinka jest tak sliczna i wielka ze tylko ja calowac!! regulanie ogladam zdjecia na FB :-) (z reszta ktory Lipcowek lub Lipcoweczka nie a sliczne!! wszystkie do schrupania :-) )
ANeta witaj w klubie jak to sie mowi. Mi sie chyba tez juz okres zaczal bo jakies 3 dni temu przez 3 dni mialam takie lekkie krwawienie ale kolor byl bardziej brunatny i bardzo mala ilosc, zobaczymy co w przyszlym miesiacu bedzie :/ a tak sie cieszylam ze jeszcze z kilka miesiecy obejdzie sie bez niego ...
wybaczcie ze nie bede sie wracac do starszych postow zeby dowiedziec sie do tam u Was w trawie piszczy ale za chiny ludowe nie dalabym rady tego wszystkiego przeczytac. Pozdrawiam wszystkie bobasy i mamusie :*