reklama

Lipiec 2011

reklama
Napalilam sie na ten, ma wszystkie kola amortyzowane, najwieksze siedzisko z parasolek i sklada sie do malych rozmiarow. Poza tym mozna montowac przodem lub tylem do kierunku jazdy i rozklada sie do pelnego lezenia.
Kolor koniecznie czerwony ;-)

Oczywiscie zapomnialam o linku, hahahahaha

http://www.tosia.pl/sklep/product/p/385/peg,perego,pliko,switch,compact.html#

Wklejam ze sklepu bo akurat na allu nie ma czerwonego :-)

Moze to nie jest typowa parasolka, ale jest lekki i po zlozeniu niewielki ;-)

Ostatnia edycja:
taaaaaaaak corin i ja chcę parasolkę a co niech stary wie na co pracuje :tak::-D
aneta oby pomógł rivanol trzymam kciuki

ooooo u nas dziś jest chyba skok mały marudny krótko śpi może byc?

corin pokaż link chyba że przegapiłam

Ostatnia edycja:
Aneta, moze ten paluszek podszedl po obcinaniu pazurkow? Ja kiedys Sebkowi zaserowalam taka "przyjemnosc" :-( nam pomogl rivanol z octaniseptem na zmiane. Trzymam kciuki zeby i u was szybko sie wygoilo.

Ewa spi juz 3 godzine...

Madzia, wrzucilam link w poprzednim poscie (wczesniej zapomnialam dolaczyc ;-) )

Corin, prawdopodobnie tak właśnie było, że przy obcinaniu paznokietka coś tam się stało... No ale jeśli przekazaliśmy mu pewne geny, to obawiam się że te ropnie będzie miał często.

Corin nie uwierzysz ja myślałam o takiej pięknej parasolce... deszczowej:-DZnalazłam jedna , piekna i nie trzeba kasy zbierać na nią:-D
Ja o spacerówce na razie nie mysle, mam tą z 3w1 a potem kupie jakąś parasolkę oby jak najlżejsza była i jak najmniejsza.

reklama
malamii, tez na brzuszek i pracę jelit, wg ulotki: pobudza motorykę jelit. obejmuje cały przewód pokarmowy. jest na recepte

wisienko, a jak masz ćwiczyć to układanie rączek? bo mój may też tak nie robi, co prawda wizytę u neurologa mamy za tydzień, ale moze już cos zaczne robić..

corin, zapodaj linka tego gryzaka.. ja tez siedzę na allegro i dla odmiany już fotelik do karmienia kupuję - prawie bo mój P nie daje wiary, ze 3 miesięczne dziecko już potrzebuje:-D..a i zamawiam łóżeczko turystyczne a raczej kojec, o taki: ŁÓŻECZKO KOJEC LUXURY, PAŁĄK,PÓŁKA,MOSKITIERA (1837224565) - Aukcje internetowe Allegro
u mojej siostry sie genialnie sprawdził..
ładna ta parasolka..i ja taką chcę! w sumie mieliśmy i tak kupić spacerówkę x-landera, a ten nawet tanszy

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry