Dziubas grzecznie spi, już chyba z godzinkę. Całę szczęscie apetyt wrócił i nadrabia za wczoraj.
Marzenko zazdroszcę całych przespanych nocek, u nas nic się nie zmieniło, karmienie jest 3 razy w ciągu nocy. nie ma przeproś.
U nas dziś fantastyczna pogoda, więc odłożyłam obiadek na teraz a zaliczyliśmy spacer południowo, zal nie skorzystac. koniec listopada a tu takie słońce.
Wisieńko, jesli możesz napisz mi na priv jakie były u was oznaki napięcia, bo moj Fifek czasem bardzo dziwnie się zachowuje, tzn bardzo mocno wygina się do tyłu, wtedy gdy się denerwuje lub płacze. niepokoi mnie ten fakt.
Niestety nie mogę sobie pozwolić zeby dłużej tu posiedzieć bo czas odciągania mleczka. tak, tak- mały je mleczko z butli tylko i wyłącznie bo cyc nie dla niego. ssie najwyżej minutę

. i od dwoch tyg jesteśmy na piersi ale z butli. kazde dziecię ma jakis swoj wymysł, prawda?
pozdrawiam i milego dzionka
PS. corin, wyslij mi linka tej kuli którą planowałąs ewie kupic bo nie mogę się doszperac na forum, a na włąsną rekę nie udało mi się znależc. z gory dziękuję