konwalianka
Mały bąbelek
Magia, a po czym? bo tymek tez widzę dziś chropowate policzki..ale czytałam tez dziś czerwcówki i jest tam jedna mama co tez załamana, bo mała na piersi i ona nic niemal nie je, małej diete rozszerzała i też problem, bo ciągle jakies zmiany, więc udała sie do jakiegoś super alergologa, który stwierdził, że takie zmiany to niekoniecznie pokarmówka a reakcja na stres, euforie.. już sama nie wiem..
wisienko, współczuję.. ja planuję dopiero we wrześniu wrócić, ale już wiem, że zatrudniono na moje stanowisko 2 nowe osoby.co z nimi, co ze mną będzie - nie wiem..
maqnio, no sprubuje osanitu jak go dostanę..
dodi, fajnie, że mała dzielnie zniosła to kłucie..oby nie było gorączki
wisienko, współczuję.. ja planuję dopiero we wrześniu wrócić, ale już wiem, że zatrudniono na moje stanowisko 2 nowe osoby.co z nimi, co ze mną będzie - nie wiem..
maqnio, no sprubuje osanitu jak go dostanę..
dodi, fajnie, że mała dzielnie zniosła to kłucie..oby nie było gorączki

no i uważa, że przesadzam i wszystko powinnam jeść bez względu na jego problemy.. co do sprzątania to sama powiedziała, ze nie chce mi się mieszać, no i co za pomoc.. a jak małego zostawiłam kiedyś z nia (miał 3 m-ce) i zaczął płakać, to zaczęła się trząść jak nie wiem, bo nie wiedziała co z nim zrobić..jak był obiad to mówię ze zjem, jak ktoś go przejmie, no to ona się zaoferowała i wsadziła go do kołyski, 2 razy pobujała i wyszła.. dziecko w płacz a ona nic.. no i jak w takich warunkach obiad zjeść.. ech..
byla u nas moja dobra przyjaciolka a chrzestan Nadi pokawkowalysmy ,popstrykala focie ,potem poszlysmy na zkupy ale niestety tylko spozywcze ,w sobote moze na takie wieksze sie wybierzemy z mezem.wisienko co do pracy to wspolczuje ja tez ostatnio bylam pogadac z szefem ,i co z tego wyniko ze nieprzedluzy mi umowy mam do 1 lutego,macierzynski mam do 14 grudnia i jeszcze potem 20 dni urlopu a potem niewiem ,pytalam czy by niemogl przedluzyc mi umowy zebym mogla na wychowawczy isc ,musi sie dowiedziec co i jak i za tydzien dac znac,czyli narazie jestem w wielkiej niewiadomej ,chodz wiem ze i tak jeszcze niewrooce do pracy bo niemam i niechce z kims malej zostawic wiec mam jeszcze w ostatecznoisci kuroniowke ale licze na wychowawczy zobaczymy.emciu gratki po szczepieniu,basieniak waga sie nieprzejmuj nie ma reguly bendzie dobrze,wydrusiu hej i bywaj czesciej ,i nieznikaj juz,Maqnio helol