reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Och dziewczyny :* moja mała zasnęła już o 19:20 i przysnęło mi się koło niej, mąż w pracy, chyba idę już się położyć do spania bo padam. Także, do jutra kochane robaczki :*
DOBRANOC wszystkim :*

Cześć dziewczyny, wpadłam na szybko tylko zerknąć czy coś się wyjaśniło ale widzę że jeszcze nie ;)
Aneta85, wydrusia - no to czekamy z Wami ;) z niecierpliwością oczywiście :) pamiętam, jak na początku poszliśmy na usg i też było za wcześnie żeby potwierdzić i tak się niecierpliwiliśmy z mężem czekając na kolejne usg.. ach wspomnienia :)

Spokojnej nocki wszystkim
buziaki!

Witam porannie:) Wyspana jak nigdy wpadam się pożegnać. Jutro o 6 rano wyjeżdżamy, więc dzisiaj pewnie już nie zajrzę.
Aneta, Wydrusia trzymam za Was kciuki!!!
Ściskam Was kochane wszystkie.
Odezwę się jak wrócę.

witajcie mamuski i babeleczki nasze kochane

Ja nie wiem co w moje dziecko wstapiło ze budzi sie w nocy i bawic sie chce to do niej nie podobne a ja na poł przytomna z nia pilnuje jej co prawda buszuje w łozeczku ale czujnosc musi byc

Dzisiaj u nas piekna pogoda , pranie juz zrobilam obiad naszykowałam , klaudia spi a mama przed kompem , jak sie obudzi koncze obiad i ruszamy na reszte dnia na dworek , szkoda stracic nastepnego dnia bez dworku jak tak slicznie
Wydrusia . Anetka .moze wam sie po prostu zachamował okres tylko ze stresu , mi jak sie kiedys zatrzymał to na 9 miesiecy lekarze mysleli ze przekwitam
RESZTE WAS MAMUNKI WITAM I MIŁEGO DNIA ZYCZE

Cześć dziewczynki :-D

Dzisiejsza nocka super, jedna pobudka i wstałyśmy o 6.00. Nie narzekam. Widzę, że weekend pełną gębą u Was :-D Mało nas tu dzisiaj, pewnie wszystkie korzystacie z pięknej pogody, no i super! :-DMy też już po jednym spacerku, mała śpi. Jak wstanie to amci i na dwór.

Marzenka, Klaudusia po prostu czuje wiosnę i chce poszaleć w nocy :-D Buziaczki dla Malutkiej i dla Ciebie :****

Anetkaaa, udanego wyjazdu :-D:-D

Miełgo dnia :**

reklama
Dobry wieczór dziewczęta...
dzisiaj zleciał dzień bardzo fajnie, caly dzień spędziłyśmy na świeżym powietrzu a na koniec dnia małe zakupy. Oby było coraz cieplej tak jak dzisiaj u nas.
Dobranoc mamusie, moja mała już śpiocha sobie ładnie.
Buziaczki dla Was :*

Do góry