Teśka24
Fanka BB :)
Hej kochane !!! Wpadam jak po ogien ,chwile mam wiec pisze . Nadia juz pomalutku zaczyna stawiac pierwsze kroczki ,jeszcze sporadycznie ale siee udaje jak sie zapomni zrobic dwa kroczki ,ale i tak najlepiej na czworaka szalec .wlazic gdzie sie da ,buntowniczka z niej sie zrobila ,tak jak u Corin na wszelkie moje stanowcze nie wlancza akcja placz ,ale radzimy sobie .No i mam jeszcze niedołeznego meza w domu ,pobil sobie biodro w niedziele rano bylismy na pogotowiu ,zrobili przeswietlenie ,na szczescie nie zlamana ,ale mocno zbita jest , teraz jest u ortopedy ,cierpial bardzo od wczoraj do dzis ,nadal go cholernie boli ale juz ciutke lepiej pomalu prrzemieszcza sie o kulach,zobaczymy co powie ortopeda.A ja latam miedzy nadia a moim T.mam nadzieje nic powaznego niebendzie ,bo on sie marwrtwi jak zapewni nam byt ,biedny moj ♥ bo moze uda sie na kilka miesiecy pojechac do Niemiec ,ale to jeszcze nic pewnego ,no i moze nam uda sie zmienic stancje na o woiele tansza ,ale to tez nic pewnego jeszcze najwazniejsze aby z noga wszystko bylo wporzadku.Pezepraszam ze nieodnioslam sie do wszystkich postow ,ale jestem z Wami myslami ,pozdriowionka i ucalowanka odemnie i Nadusi :*
kiedy go stawiam lub biorę za rączki aby po prowadzać go, siada automatycznie na pupie i raczkuje a kiedy mu się z nudzi wtedy wstaje i chodzi ale tylko przy mebelkach. Pani doktor twierdzi że jeszcze ma czas aby sam chodził ale ja się troszkę martwię, bo moja córeczka Amelka chodziła sama na rok. Pozdrawiam was wszystkie razem i każdą z osobna, życząc miłego popołudnia.:-)
Jeszcze nie umiem się na niego cieszyć..
Tobie do tej pory udawało się zmienic pampersa na leżąco? szacun.. u nas od pół roku to niemożliwe i obecnie zmiana tylko na stojąco i to o ile się uda zabawic - inaczej nie umiem.. No chyba, że zwyczajnie pampersa zmieniam bo mokry to i na siedząco umiem..