hejka
Aneta to serio macie ,,mądre'' władze że plac zabaw dla dzieci 1m od rzeki chcieli robic

pozazroscic. U nas tez niezle jest jeden plac zabaw ale do 15:00 dzieci nie maja na niego wstepu bo przedszkole sie tam bawi
maqnio dzieki:* dobrze ze z Rózią lepiej. Mysle ze mama chciala Ci przyjemnosc zrobic (tez bym chciala zeby moja tak powiedziala). Pochwal sie fryzem, chociaz i tak bedziesz na pewno pieknie wygladac.
Anetka no fakt nie widzialam na zadnej fotce

na pewno sa super

ja za to mam tylko buty na obcasie/szpilce dziwnie sie czuje na plaskim i na takim mam tylko adidasy i klapki
asica witaj ponownie

duzo zdrowka dla Błażejka
pia a co do tego nieszczesnego wieku matek...powiem Ci, że ja (nie mowie o wszystkich mamusiach) majac dziecko w wieku niespelna 21 lat nie bylam na to gotowa.Popelnilam wiele bledow wychowawczych i mysle, że teraz (i pozniej) lepiej mi to idzie.
daga powiem Ci ze to taki smiech przez lzy. Własciwie dolaczam sie do mam narzekajacych na nasza polska rzeczywistosc.
Maż dostal 300 zl premii a mielismy dzieciom kurtki pokupować ehh w dodatku u nas ciag dalszy bledow meza z przeszlosci. Na pensje mu weszli. Super po prostu.
Wiecie dziewczyny tak na prawde to chyba bym sie zalamala bez moich rodzicow. Mieszkamy u nich to i mniej kosztow ale oni nam tez pomagaja. Mama czasami jakies ciuszki dzieciom kupuje, zawsze nam dla dzieci podrzucaja jakies jogurty, serki, wedliny itp.
W dodatku jeszcze w tym roku moj tata kupuje nam dzialke a potem obiecal zbudowac nam domek w stanie surowym zamknietym. Dalej mamy sami kombinowac. Mój tata to na prawde super zaradny czlowiek. Mojemu bratu i bratowej zalatwil prace i tez im buduje dom. Mozna powiedziec ze nie potrafimy sobie radzic albo nie doroslismy do samodzielnosci ale same wiecie jak teraz jest.