Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

?) Daj znać!
beda dzwonic jak juz dojada. jak w 18 wieku normalnie! 

Mąż chyba bardzo za Wami tęsknił, że tak się postarał na Wasz przyjazd 
Boli mnie chyba każdy mięsień. Ale nie ma opcji, dzień drugi ćwiczeń zaliczony! 
a na badaniu zawsze grzeczny.
Liwia jeszcze do tej pory trzyma dystans do ,,ciemnych panow'' zwlaszcza z wasem
Moje dziaciaki zawsze na swieta troche tych zabawek dostaja bo poza nimi w rodzinie najblizszej dzieci nie ma (oprocz siostry meza 11 letniej). Mi to w sumie pasuje bo jak sie im cos podoba i w sklepie wolaja to mowie, ze mozna to dopisac do listy prezentow (Liwia zwlaszcza bo Gabrielek to wiadomo
). Poza okazjami tez nie kupuje im superprezentow bez okazji. Liwia wie ze jak cos jest za drogie to nie moze tego kupic. Jest madra dziewczynka. W sumie dopiero niedawno zaczela w sklepach wolac zabawek. Tak to jak cos drobnego chcielismy jej kupic to krzyczala w sklepie ze nieee. Moi rodzice uznali, ze trzeba isc z nia do psychologa bo tak sie zdrowe dziecko nie zachowuje
ja moich tesciow na szczescie zbyt czesto nie widze co nie znaczy ze nie moga wkurzac mnie na odlegloc. Robia w ogole bezsensowne rzeczy: masa pracy a kasy z tego prawie nic. Wydaje im sie chyba ze moj maz nie ma nic w domu do roboty i w kazda doslownie kazda jego wolna chwile chca zeby im pomagal. Oj tez nieraz mialam uczucie tak jak Ty : dziecko z dzieckim
a tesciowa hmm pewnie z jej punktu widzenia powinniscie jej podziekowac (bo chcieliscie jakis mebel to macie)
Utraty kg szczerze zazdroszcze zwlaszcza ze ,,zniknely'' tak nieswiadomie. Docenilas Wasza wysepke bo tam Ci sie nie podobało? czy z jakiegos innego powodu?