reklama

Lipiec 2011

Mama mi zadzwoniła, ze miala straszny sen. Śniło jej sie że urodziłam bliźniaki i ona jedno połozyła na piecu, żeby sie suszyło, bo pomyslala sobie że po co mi dwojka noworodkow :szok::szok::szok:

reklama
Dzien dobry tak polna pol dobry dzisiaj przespalam prawie cala noc !
Mam straszny bol zatok ... lekarz pozwolil mi brac na temperature paracetamol poki co dzisiaj jej nie mam ale za to ... NIEMILOSIRENIE boli mnie dziaslo ktore spuchlo :| to na pewno nie bol zeba . Czy ktorasz Was wie czy mozna wyplukac jame ustna w dentosepcie ? Tam jest ethanol ale ... kurde nie bede go pica porzadnie jakbym rozcienczyla ? Dzwonilam dodentysty nie przyjmie mnie bo mam grype :|
No i pozamiatane :/

Dzień dobry ciężaróweczki i dzidziulki :* :-D Ja ostatnio ze snem nie mam problemów i caałe noce przesypiam,ale jak wstaje to lecę do wc bo siusiu mi sie chce niemiłosiernie :-D :-D mala_monis gratki wielkie no i passa córek narazie przerwana ciekawe do kiedy hihi :-D mailuj ma rację serio te sny zapisywać i książkę wydać niezła lekturka by była :-D :-D Corin mi w czerwcówkach wyskoczyło,że żebym mogła czytać wiadomości muszę należeć do grupy :-D więc chyba nie widać co tam skrobiemy i my

Ostatnia edycja:
Witam mamuski:-)zbieram sie na wyklad 3 godz a tak mi sie nie chce:-(gdy wroce poczytam co u Was, jak na razie zobaczylam,ze Mala monis ma miec synka gratuluje:-)
Ślimakowa
gratuluje coreczki i zazdroszcze:-)mi sie snilo ze urodzilam synka i nie chcialam sie nim zajmowac bo od razu mowil i pyskowal a ja powiedzialam ze nie pozwole sobie na to wiec lezal w lozeczku i narzekal na mnie a mnie mama gonila zebym sie nim zajela;-)

reklama
No to ja nie wiem dlaczego wchodząc z tej ramki, moge czytać... Jak wchodzę na grupy i tam chce poczytac, to mnie nie wpuszcza,a jak wchodze na watek z ramki to jak książka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry