Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
margerita126 ad. czkania to też się coraz częściej zastanawiam czy to czkanie czy kopniaki szczególnie jak jest w miare regularne przez pewien czas, ale jak na razie nie za długi.
morgenrood mi też już coraz bardziej zaczyna przeszkadzać kręgosłup. No a ze względu na to, że mam wszystkie trzy rodzaje skrzywienia kręgosłupa, a w szczególności część lędźwiową wygiętą prawie pod kątem prostym to już przed ciążą się o to obawiałam. Jak na razie kupiłam sobie tą poduszkę do leżenia o taką Poduszka: karmienie, sen, relaks w ciąży - 190 cm! (1444312069) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i jestem bardzo zadowolona, ale nie można cały dzień leżeć... No i chyba sobie kupię piłkę do ćwiczeń, zobaczę tylko jak się do nich zmobilizuję. Mam nadzieję, że to pomoże, choć obawiam się, że przez moje skrzywienia i tak może być ciężko![]()
Morgenrood, to młodziutka laska jesteśJak już Margerita wysle Ci zaproszenie to wstaw fotusię, prawie wszystkie ujawniłyśmy swoje twarze, Ty też się pokaż
![]()
No i mamy 100% pewnośc ze nikt spoza grupy nie moze czytać ....juz Cię zapraszam.[/QUOT
Dziekuje i dziekujeale czuje sie wiecej niz 30...