reklama

Lipiec 2011

reklama
kasiaczek witaj miluto :d widzę,że Ty wogóle daleko od nas i już chyba noc prawie u Ciebie ??? psota tragedia normalnie uwierz,że chyba wogóle bym nie chciała juz jak mam słuchać mojego boszz uważaj jej Twój brzuch nie gnieć dziecka :-D

Orchidea, no własnie, co by nas nie rozniosło, hehe;) U mnie w TV leci Timbaland i mały zaczął szaleć;) Może będzie tańczył za mamusią;)

Kasiaczek, witaj :-)

Orchidea, u nas ostatnio się z seksem lipa robi (bo puki brzucha nie było to się nie ograniczaliśmy za bardzo), a teraz sami nie wiemy co i jak żeby bezpiecznie było. No i to już nie to samo. A też naczytałam się w gazetach o drugim trymestrze, że to taki okres wspaniały, a u mnie zamiast lepiej to gorzej się robi... eh no to się wyżaliłam.

reklama
Hej Brzuchatki!!!
ale sie dzis narobiłam..ja cie....pojechałam po zakupy i ledwo zyje. Kiedys latałam cały dzień i energii pelno, teraz zakupy, zamiecienie podłóg i padam ze zmeczenia.
mala monis...gratuluje syneczka. no nareszcie jakis chlopak, a pamietacie niedawno?: same chlopaki były a teraz płcie ida łeb w łeb:)
morgenrood..fajnie ze sie pojawiłaś:) jak tam bliżniaki? monca w brzusiu baluja? a płec juz znasz?
kasiaczek..witamy cieplutko:)
wydrusiu buziaczki na dzien dobry, milego wekendu zycze kochana:) Miłoszek pojedzie do dziadków:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry