madziolina_p
Fanka BB :)
Moze racja zeby nie kojarzuc imion z osobami itp. Jeszcze Zuzka mi sie podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
TYlko,że powiem Ci,że np Krzyśków znam pięciu i każdy jeden kawał..przy wyborze imon kierujmy sie tym co nam sie podoba nie tym ze ktos tak kiedys mial na imie i to byl czortbo to zalezy od rodzicow od wychowania...od charakteru..watpie zeby to bylo tak ze Franio to zawsze czort
![]()
Hm nie wiem jeszcze zobaczymyNatalia- mi sie podoba ale moja ciocia miala tak na imie i zmienila na Ola bo wszyscy na nia wolali Natka i ja to tak zloscilo hehe
Amelia- nie podoba mi sie jak eola sie na Amelie Mela
Julia ladne ale popularne
Oliwia ladne ale ma moja siostra cioteczne
Ja tez mysle nad imieniem dla dziewczynki ale zadne do konca do mnie nie przemawia no moze: Kornelia, Karolina, Antonina, Maja, Nadia, Aleksandra i Marcelina
MOja babcia Ania ma 81 lat i nadal zasuwa rowerkiem na działeczkę 15 km, która ma 30 arów i sama o nią dbaA noi moze Marta, a mojemu mezowi Alicja i Anna po mojej babci ale wszystkie Anny ktore znam to nieszczesliwr
MOja starsza to Karolina.... oj zadziorna zadziornaHm nie wiem jeszcze zobaczymy
Nie patrze na to czy cos jest popularne czy nie wszytskie imona sa popularne
Kornelia-hmmm dziewczyna ktora przyczynila sie do rozbicia mojej przyjazni z kolezanka..dawno temuuuuuuuuuuu
Karolinaaaa ojjjj zadziora znam jedna
Antonina- hmm ciekawe starodawne-kwestia gustu
Maja-tez ladne-ale tak ma na imie nasz znajomy z ktorym czesto sie widujemy
Nadia-nie znam nikogo o tym imieniu-ciekawe
Aleksandra-ooooo nieeeeeeeeeeee
Marcelina- ciekawe![]()