reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Witajcie po świętach:)

najedzoneeeeeee?????????Ja Wam powiem ze jadlam sobie generalnie wszystko ale duzo nie przybralam:)moze dlatego ze duzo chodzilam i bylam na basenie..wiec na prawde milo spedzilam swieta w gronie rodzinnym i przede wszystkim aktywnie:)

Piekna pogoda az ma sie ta energieeeee:) zycze Wam milego dnia dziewczyny:)

reklama
Witam po Świętach:)

Maryńka! Gratulacje Kochana, Teoś niech rośnie jak najszybciej, zdrowo i ku dumie i szczęściu rodziców!

U mnie dziś spokojny poranek, oprócz wierceń sąsiadów. Robią remont, rozumiem... ale kurde od tygodnia tylko wiercą, nie wiem po co :p

Moja powiedziala ze to wklucie po godzinie to nic nie mowi bo wtedy cukier jest najwyzszy a najwazniejsze jest jaka wartosc ma oo 2 godz a to 2 wklucie to zeby babki nie wychodzily i sie nie nudzily hehe nie trafisz za nimi

oooo to dobrze,bo ja mam właśnie przekroczoną normę w drugim wkłóciu,a po trzecim już w miarę ok-gdyby to tak interpretować to nie jest ze mną jeszcze tak źle :-)

ja mam 11 badanie glukozyyyyy ciekawe jak będzie u mnie ale cos czuje ze hard-korowo;) bo nie dość ze źle znoszę pobieranie krwi..wkłucia..to mam - gr krwi niskie ciśnienie ..............:)

Witajcie po Świętach ☺
Ja w Święta trochę pojadlam aż się boje ile przybrało mi na wadze...dzisiaj wieczorem wizyta. Cieszę się że zobacze mojego Maluszka jupii ☺☺☺
A ja mam znowu problem z zębami! Cholera całe Swieta czulam ból a od wczoraj to juz boli na maksa. Najgorsze że mojego dentysty nie ma i będzie dopiero w czwartek. Nie wiem jak wytrzymam. Nie chce iść do innego bo mam zaczetego zęba i to właśnie on mnie boli... Ciągle mam problemy z tymi zębami. Przed ciąża tak nie było ehhh

to powiedzenia na wizycie:) no ak to jest w czasie ciazy z zebami. Dlatego najlepiej robic zeby od 4 miesiaca...do maxxxx 7ja bylam wyleczylam 2 zeby bo tez cos sie dzialo....i teraz moze tylko sie wybiore kontrolnie.

witajcie poświątecznie:)

Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować:) Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci:) Zabieram się pomału za pranie ciuszków:)
Pocieszyłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!! bo mnie to czeka a boje się że nie dam rady!!!
w sumie u mnie to problem tkwi w tym ze ja rano wymiotuje......

Zostało mi 55 minut jakoś dzisiaj dziwnie się czuję na tych badaniach
i jak było?

ja dziś jestem nie do życia, po intensywnych świętach mam dziś dzień lenia!!!!!!!!

reklama
Do góry