Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam dokładnie te same Bella też na allegro kupiłam [emoji18]U nas w szpitalu dzieciątko ubierają, na wyjście trzeba mieć swoje. To, w czym się przyjdzie, mąż zabiera do domu, potem na wyjście przywozi. Dla dziecka do szpitala trzeba mieć pampersy i chusteczki, łapki, ewentulnie smoczek.
Ja mam 3 paczki podpasek tych bella
Link do: Higieniczne podkłady poporodowe podpaski kobiet , biorę chyba jedną, mąż mi dowiezie. Mam też podkłady Seni, żeby łóżka nie zasyfić i takie podkłady poporodowe, tj. podpaski Link do: PODKŁADY POPORODOWE CANPOL 10 SZT. podpaski SUPER , mniejsze niż te pierwsze. Zawsze po cc, już potem w szpitalu używałam zwykłych podpasek, tylko tych na noc, bez siateczki, bo się ze mnie tak nie lało, ale nie wiem jak teraz będzie więc wolę być przygotowana. No i mam majtki jednorazowe i wielorazowe.
Needi -Przytulam i współczuję! Wiem jak to jest, jak chcesz zrobić przyjemność dziecku, a potem ono odstawia-przykro
![]()
PannaMigotko - jeszcze nie robiłam, a też mm mieć cc. Mm robić 13 czerwca.
Venicee - tulę! A jakie wtedy wieści do Ciebie dotarły? Tak było źle?
Julka - będzie dobrze, zaraz Ci przejdzie, głowa do góry! Dzieciątku od takiego jednego razu nic nie będzie, naprawdę![]()
Pozytywy, pozytywy...
Chciałam żeby Martynka się ucieszyła i zabrałam ją na wycieczkę pociągiem. Niedaleko. Driga powrotna .... jeśli kiedyś widziałyście w telewizji histerię i agresję małego dziecka to akcje przynieście do pociągu. Bunt c.d.
Czułam się jak patologia, jak moje dziecko było jak opętane. Widziałam jak ludzie się wychylaja żeby zobaczyć czy jej nóg nie urywam bo tak wrzeszczy. Słyszałam kilka razy "o Jezu". Trzymalam ją na kolanach a ona wiła się spocona, wrzeszcząca i silna. Brzuch też trochę oberwał...
Bo nie pozwoliłam jej leżeć na podłodze pociągu.
Teraz nie mogę na nią patrzeć. Przykro mi że to mówię.
Podkłady na łóżko pod pupę dla nas plus podpaski takie duże ja mam Bella mama.
Kasiulka to wszystko do szpitala musisz mieć dla malucha? U mnie tylko chusteczki i pampersy a na wyjście pełne ubranko
Julka ja kupiłam duże podpaski, podkłady na łóżko i majtki jedno i wielorazowe
Różnie może być, narazie obserwujemy.
Ależ jestem wściekła i jednocześnie przestraszona. Byłam u rodziców, tata zrobił sobie drinka i to mocnego, zjadłam ostrą zupę i chciałam czymś przepić, wziełam pierwszą lepszą szklankę i parę dużych łyków. połknęłam i w zasadzie nie poczułam szczególnie, za chwile wstałam i jakoś mi się zakręciło w głowie... zaczełam wąchać i wyczaiłam, że drinki. Po prostu super, człowiek nawet cukierka z alkoholem nie zje żeby było dobrze a tu takie coś. i faktycznie lekko czuje alkohol w organizmie, pije dużo wody i sama nie wiem co jeszcze mogę zrobić?