Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie tez nie mw problemu z kolkami.sle ulewa strasznie, 5 razy dziennie przebieram bo ciagle mokry. Kupilam wyparzacz do butelek do mikrofalowki. Bardzo polecam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilly to Ci sié aniołek trafił![]()
Aga miło, że nie jestem sama.
Aga a mąż??? Mój w domu sprząta, rozwiesza pranie, gotuje.Teraz marudzi bo śpiąca ale za cholerę nie chcę zasnąć[emoji36] pranie mam od dwóch dni w pralce i nie mam jak wywiesić[emoji51] już czasem nie mam siły.
Mojabtak nie spalan ale juz wiem, ze nie potrafilam wyczuc kiedy jest zmeczona. Teraz ma 2,5 mca i doslownie od kilku dni mamy taki sam tryb. Je, bawimy sie ok 1,5godzn albo pod karuzelka, na macie itp potem robi sie matudna i lulam i zasypia! Ale dzis przechodzi sama siebie, bo jedna drzemke juz miala i spala 1,5 godz, teraz wystawilam ja na taras choc pada, ale pod dach i spi juz 30min! Dzizas koze jej sie odmienilo?Jeju Aga to ciagle kolki? I co nic nir pomaga ? U nas tez były takie dni ale na szczęście odeszły juz w nie pamięć. Mała ma juz swój tryb. Zawsze pierwsza godzinę - półtorej sie bawi - Żr mną na łóżku, w bujaczku, na macie edukacyjnej, pod karuzela w łóżeczku potem jest płacz bo zmęczona i marudna, biorę ja do sypialni,rolety spuszczone 5-10 min usypiania na raczkach i wtedy jak zaśnie odkładam do łóżka i spi 30 min do godziny i tak w kółko ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi jak skok rozwojowyMoja córcia od kiedy skończyła 3 miesiące to jakby się cofnęła