Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patrze na mocz czy nie jest ciemny i kupki czy nie twarde, ale moze nie wiem o czyms jeszcze.ja słodzę bo bez Nikodem nie chciał, ale jak spróbowałam mleko to przynajmniej to co my używamy, bebiko, jest słodkie i może stąd toA slodzicie rumianek albo koperek?
U nas po urodzeniu szare, a teraz szaro-brązowe tzn to jest taka szarość z brązowym połyskiemJaki kolor oczu maja wasze maluchy??
Moja też miała dzień, że się budziła równo co 2 godz., a od 2 mies. przesypiała całą noc. Teraz jak zaśnie o 20 to się przebudzi koło 22. I zwykle lulam, czasem daję jeść. Myślę, że lulaj, a gdy minie 3-4 godz. od poprzedniego jedzenia i się obudzi mała to wtedy ją nakarmTeż się zastanawiam nad skokiem tylko chodzi mi o to, że nawet w tym temacie w necie piszą o tylko o kp, że kryzys może być i takie tam bo dziecko chce do piersi ciągle. A co z maluchami na butli? Nie chcę, żeby ją brzuszek bolał jak cała noc w nia mleko bede ładowac
Kamejka budziła się 2 razy od jakiegoś tygodnia może dlużej 3 razy bo pierwszy raz już koło 11 a od dwóch dni co 2 godziny. Dziś w nocy jak mijały 3 godziny to dawałam mleko a pomiędzy tym lulałam tylko.