reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka, może zrób podstawowe badania? Moze coś się źle czuje i dlatego taki jest... bo już mówiłaś, że się normował...
A ząbki mu czasem nie idą?

Toteczko, mój tak robił z paluszkiem, ale mu minęło :)

Wasze pociechy grzecznie pod kocami leżą? Kurczę, mój się wykopuje, a rączki to już koniecznie muszą być nad kocem...
Może spróbuj go wsadzić w śpiworek, nie ma szans że się rozkopie a rączki na wierzchu. Mój też się rozkopywał, śpiworek niestety się nie sprawdził, a synek kuzynki tylko w tym zasypia, bo opatulony. Teraz jak już się nauczył sam kocyk podciągać to się potrafi cały zakryć. Dzisiaj spaliśmy tak ... (jakość marna bo w nocy) :)
961lanlivti90jqh.png

Załączniki

• WP_20161106_003.jpg
    WP_20161106_003.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 99
Witam
My wstajemy codziennie ok 6 już się do tego przyzwyczaiłam
Zadzwoniła rano znajoma ze idą biegać więc zaliczyłam rano trening

Julka nie wiem co Ci doradzić może wlasnie warto zrobić jakieś badania

Moja w wózku to grzecznie leży:) ja bym na Twoim miejscu spróbowała właśnie z takim śpiworkiem do wózka. Albo jest jeszcze opcja takiego kombinezonu który na dole jest jak śpiworek a na górze ma rękawy. Ja taki mam. Powinien ograniczyć ruchy nogami:) a w zasadzie na niego to można nawet kocyka nie kłaść jeśli masz dziecko ciepło ubrane pod spodem :)

Hejka;-)
ja staram sie młodego nie zabierać do galerii...jakies schizy mnie łapią wole z nim po lesie pospacerować:)

a co kupiłaś?
pochwal sie

kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-)

a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)

reklama
Hejka;-)

kupiłam takiego pajaca z reniferem - świątecznego;-),dresik i trzy pary półśpiochów - powiem wam że jak dla mnie półśiochy i body to najlepszy zestaw na codzień,bardzo to wygodne ;-)

a o co się niepokoisz?że dużo ludzi w galerii i choroby pewnie?;-)
DOKŁADNE, poza tym w tych galeriach jest mega ciepło mnie jest goraco a co dopiero takiej kruszynce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry