reklama

Lipiec 2016

reklama
A ja myślę, że będzie córka i mnie. Koleżance zanim jej powiedzialam śniło się ze widzi mnie z malutką dziewczynka na rękach hehe
Ja tez nie lubię tego różu itp, moja córka by na pewno nie wyglądała jak świnka piggi

Jesteście straszne z tym różem..... :eek: Ja mam dwie córcie i żadna nie nosi torebek, rzadko kiedy noszą coś różowego, lubią błyszczeć - mieć błyszczący gadżet przy ubraniu, mało bawią się lalkami, częściej klockami i zwierzątkami, bo obie tym bardzo sie interesują..... Majka ma tapetkę z gepardem w pokoju, Milenka śi z konikami......
A jak odwiedza je ich kuzyn to bawi się lalkami!! :laugh2::happy::-D:tak:

Mam dziś dzień lenia.....................

Ja swojej ubrań różowych nie kupowałam, babcie się troszczyły o to ;) Co do przeczuć to myślę, że chłopak.
Dzisiaj myślałam,że nie dam rady zrobić mężowi obiadu-krewetki w mleku kokosowym ze słodkim chilli... 2 tygodnie temu się razem zajadaliśmy a teraz zapachy nie do zniesienia :(

No już za miesiąc powinniśmy poznać płeć... Ja to przeczucia nie mam jedynie marzenia... Choć dziś na imprezie mówili mi, że dobrze na buzi wyglądam wiec to pewnie chłopak będzie - oby sie nie sprawdziło hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry